keskiviikko 22. lokakuuta 2014

John Frieda

Hmm.. Kauhea ristiriita.

Tykkään mutta en tykkää. Oli hyvä muttei kuitenkaan täydellinen. Halvempi kuin kampaamotuotteet mutta kalliimpi kuin normaali markettihömppä.

Tällä hetkellä minulla on käytössäni Friedalta kaksi tuotetta,hiuslakka josta olen jo höpöttänyt ja Frizz-Ease Thermal Protection Formula Hair Serum.


Käytin tätä jo säännöllisen epäsäännöllisesti lyhyiden hiusteni aikaan,tämä hiusseerumi on tarpeeksi kevyt ettei se lässäytä edes ohuempia hiuksia.

Laitan seerumia yleensä kosteisiin hiuksiin reilun yhden pumppauksen verran. Hiusten kuivuttua ne tuntuvat ihanan pehmeiltä eivätkä takkuunnu auki ollessaan. Tuoksu on niin mieto ettei sitä oikeen edes huomaa. Mutta en siis varsinaisesti ole käyttänyt tätä kuumamuotoilun apuna.

Tässä vielä INCI:
Cyclopentasiloxane
Dimethiconol
Ethylhexyl Methoxycinnamate
Benzophenone 3
Polysilicone 15
Bis (C13 15 Alkoxy)
PG Amodimethicone
Phytantriol
Mineral Oil (Paraffinum Liquidum)
Tocopheryl Acetate (Vitamin E)
Hydrolyzed Silk
Fragrance (Parfum)

Friedalta aiemmin olen myös kokeillut shampoo-ja hoitoainesarjaa ruskeille hiuksille,punaisille hiuksille ja tuuheuttavaan tarkoitukseen. Aina tuomio on ollut sama. Tykkään mutta en tykkää. Kiva että tuotteet ei tuoksu voimakkaasti mutta ei ne tuoksu järin kivallekaan. Pesuteho on hyvä mutta kosteutus huono.

Onko muilla ristiriitaisia kokemuksia Friedasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti