lauantai 10. huhtikuuta 2021

I Heart Revolution Turkish Delight-paletti ja neljä meikkiä

Heii!
 
Tänään jatkuu meikit tutuilla, jo aiemmin hankituilla paleteilla. Ajatushan tähän postaussarjaan lähti siitä, että nykyään lanseerauksia tulee ovista ja ikkunoista ja tuskin kukaan meistä pysyy niissä perässä. Sen sijaan, monella meillä on kotona vanhempia luomiväripaletteja, joihin ehkä saattaisi kaivata inspiraatiota.
 
 
Turkish Delight on sekoitus mattaisia ja hohtavia luomivärejä, ripauksella pressattuja pigmenttejä. Värivalikoima saattaa näyttää hyvin sekalaiselta seurakunnalta, mutta nyt on sanottava - en muista milloin olisin käyttänyt näin paljon yhtä palettia todella erilaisiin meikkeihin!
 
Ylärivi vasemmalta oikealle
Delicacy - hohtava hieman lämpimään taittava shampanja
Baklava - lämmin pronssi, pressattu glitteri
Pomegranate - hohtava retiisiin taittava punavioletti
Bergamot - hohtava, likainen keskivihreä
Dates - hohtava tumma pronssi
Fragrant - hohtava, likainen tumma shampanja

Keskirivi vasemmalta oikealle
Mint - hohtava tumman vihreä
Candy - mattainen vaaleanpunainen
Lemon - myrkynvihreä, pressattu glitteri
Gummy - mattainen punaoranssi
Delight - retiisiin taittava punavioletti, pressattu glitteri
Pistachio - hohtava pastelli vihreä

Alarivi vasemmalta oikealle
Tea - mattainen, kelmeä keskiruskea
Bazaar - hohtava tumma kulta
Roses - mattainen roosa
Exquisite - kalpean vaaleanpunainen pressattu glitteri
Squidge - mattainen vaalea beige
Rosewater - hohtava vaaleanpunainen
 

Hintaluokassaan I Heart Revolutionin paletithan ovat edullisia ja usein niissä onkin ihan selkeitä laatueroja. Surkein merkin paletti minulla on ollut ehdottomasti näistä se violetti versio, pannut olivat kovia ja vähäpigmenttisiä. Tässä paletissa muutamaa poikkeusta lukuunottamatta laatu on yllättävän hyvä. Hohtavat luomivärit ovat todella hohtavia, mattaiset taas pehmeämpiä ja hieman pöllyäviä. Pigmentin puutteesta tai kovemmasta pannusta voi valittaa Mintin, Pomegranaten ja Bergamotin kohdalla. Miten on mahdollista, että yhden paletin sisälle mahtuu epätasalaatuisuutta? Pressatut glitterit eivät ole vaseliinipohjaan tehty, joten ne tarvitsevat esimerkiksi NYXin glitterliiman tarttuakseen ja pysyäkseen kunnolla.

Alapuolella olevassa vasemmanpuolimmaisessa meikissä on käytetty ulkonurkissa ja luomivaossa punaoranssia Gummya, liikkuvalla luomella pastellivihreää Pistachiota ja sisänurkissa hohtavaa shampanjaa Delicacya. Kenelle tulee näistä sävyistä mieleen vesimeloni?🙈 Oikeanpuolimmaisessa meikissä ulkonurkissa on käytetty tummanvihreää Mintiä, liikkuvalla luomella hohtavaa pastellivihreää Pistachiota, silmien sisänurkissa hohtavaa shampanjaista Delicacya ja alaluomella punaoranssia mattaista Gummya.


Alapuolella olevassa, vasemmanpuoleisessa meikissä pidinkin meikin simppelinä. Käytin häivytyssävynä ja alaluomelle mattaista Tea-sävyä ja koko liikkuvalle luomelle ylöspäin häivytellen hohtavaa tummaa pronssia Datesia. Oikeanpuoleinen meikki oli myös simppeli, tosin siihen pääsikin sitten glitteriä💓 Levitin koko yläluomelle ja alaripsirajaan mattaista roosaa Roses, tuputtelin yläluomen keskelle glitteriliimaa ja painelin sormella sen päälle pressatun glitterin Exquisite. Koko meikin kruunasi sisänurkkaan hohtava Rosewater.

Paletissa oleva mattainen vaaleanbeige on minun ihonsävylleni oikea monitoimisävy. Käytän sitä lähes joka meikkiin häivyttämään luomivärejä. Olen myös yllättävän ihastunut tämän paletin glittereihin. Ne eivät ole hankalia, koska ne ovat pressatussa muodossa, eivätkä karise glitterliiman kanssa.

Huomaan tarttuvani tähän tosi paljon, usein silloin kun tuntuu, että haluaisin vähän jotain muuta. Sävyt ovat mielenkiintoisella tavalla erilaisia, siltikään niitä ei ole vaikea sekoitella keskenään. Tai sitten jos paletti itsessään tuntuu hankalalta, voi sen sävyjä sekoittaa jonkin neutraalimman paletin kanssa.

Halusin tähän alapuolelle lisätä vielä kaksi ekstrakuvaa paletin glittereistä muiden sävyjen päällä. Alapuolella vasemmalla on kalpean vaaleanpunainen Exquisite glitteri harmaan luomivärin päällä ja oikeanpuolimmaisessa meikissä räväkän retiisinen Delight muistaakseni saman paletin Pomegranaten päällä. Tuosta muuten huomaa Pomegranaten ongelman pigmentin suhteen selkeästi.


I Heart Revolutionin kosmetiikkaa saa vähän huonosti Suomesta, mutta voit kurkkailla niitä vaikka täältä

Onko teillä monikäyttöistä lempparipalettia tai sellaista, johon tartutte kun haluatte reilummin väriä silmämeikkiin? Jään kuuntelemaan mielenkiinnolla😉


Ihanaa viikonloppua💓
 
 
 
 
 


2 kommenttia:

  1. Upeita meikkejä kaikki enkä osaa suosikkia valita! Mulla on ollut joitain ja nyt on yksi Revolutionin paletti ja laatu on kyllä vaihteleva niissä. Joskus houkuttaa ostaa mutta jätän hankkimatta kun muistan etten niistä kuitenkaan tykkää :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä tosi jännä, miten yhdellä firmalla on näin paljon heittoa :D

      Poista