lauantai 20. maaliskuuta 2021

Kokeilussa Ere Perez värikosmetiikka

*saatu ilmaistuote
 

Heii!


Tänään halusinkin kirjoittaa teille kahdesta tuotteesta, jotka singahtivat välittömästi lähes päivittäiseen käyttöön. Joskus vastaan tulee ihan todellisia yllätyksiä ja nämä olivat juuri sellaisia.
 
Jos ette jostain syystä ole vielä kuulleet, on Beautiikki lanseerattu uudelleen ja verkkokaupasta löytyykin todella mielenkiintoisia merkkejä. Minulle Beautiikki on aiemmin jäänyt hieman tuntemattomammaksi, uusi omistaja onkin tehnyt aivan loistavaa työtä nostaakseen yritystä hieman enemmän näkyville.

Itse pääsin kokeilemaan muutamaa tuotetta austalialaiselta Ere Pereziltä. Ere Perez tekee niin ihonhoitotuotteita kuin värikosmetiikkatuotteitakin, tuotemerkki on saapunut markkinoille jo vuonna 2004. Ere Perez on itseasiassa itse juuriltaan meksikolainen meikkitaiteilija, silläköhän korostusvoidekin on valmistettu Meksikossa? Merkki pohjaa tuotteensa ihoystävällisyyteen, eettisesti tuottamiseen ja kasviperäisiin aktiivisiin ainesosiin.

Ensimmäisenä kurkataankin merkin Rice Powder poskipunaan sävyssä Bondi*. Bondissa on kaksi sävyä, lämpimän persikkainen ja pirtsakan pinkki. Pannu on pressattu napakaksi, tämä ei siis pöllyä eikä tällä saa aikaan vahinkoövereitä. Sävyt eivät ole hohtavia, mutta pinkki sävy näyttää hieman satiiniselta. Syy miksi tartun tähän jatkuvasti löytyy siitä, miten älyttömän pitkäkestoinen tämä on. Usein teen pohjameikin sillä ajatuksella, että aurinkopuuteria ja poskipunaa saa alkuun annostella hieman raskaammalla kädellä, koska ne siitä haalistuvat jonkin verran sulaessaan ihoon. Tämän kanssapa niin ei olekaan😅 Niinpä ensimmäisinä kokeilukertoina levitinkin tätä reippaammin ja hupsista, näytin hieman pakkasenpuremalta🙈 Hinta-laatu-suhde on siis todellakin kohdallaan ja tästä riittää pitkäksi aikaa juurikin napakamman koostumuksen takia.
 
Toinen olikin tuote, johon en olisi ensimmäisenä arvannut ihastuvani. Vanilla Highlighter sävyssä Falling Star* näytti jo pannussaan minulle sävyssään hieman liian syvältä ja sen lisäksi kyse on voidemaisesta korostustuotteesta. Voidemaiset tuotteet kuuluvat siihen kategoriaan, että joko niistä tykkää tai sitten ei. Itse en käytä ihan hirveästi voidemaisia tuotteita, koska tykkään puuteroida kasvoni kunnolla. Voidemaiset tuotteet eivät aina käyttäydy hyvin puuterin päällä ja puuterin alla, noh, ne saattavat hävitä sinne kokonaan. Koostumus tässä ei yllätyksekseni ollutkaan öljymäisen liukas, vaan muistutti jopa enemmän vahamaisempaa. Ei niin liukuva koostumus tekee tuotteesta paremmin paikallaan pysyvän ja pitkäkestoisemman. Ja sitten tulikin se yllätys, tämä ei nimittäin pilaa puuteroitua meikkipohjaa. Levitän tämän taputellen sormella paikalleen ja korostusvoide asettuu hieman nahkeaksi iholle. Niin kuin arvelinkin, sävy on siinä ja siinä, että se minulle sopii, mutta se on kaunis ja lopputulokseltaan aivan kuin himmeän helmiäinen. Upea! Ja hei, mainittakoon vielä miten ihanalle tämä tuoksuu. Tässä on pehmeän paahteinen vaniljan tuoksu.

Luin, että Ere Perezin ensimmäinen tuotelanseeraus on ollut ripsiväri, joka on mielestäni ollut todella rohkea veto! Siitä huolimatta, se on pysynyt yhtenä merkin suosituimpana tuotteena kaikki nämä vuodet. Kertonee jotain tuotteiden laadusta.

Ere Perezin tuotteisiin pääset tutustumaan täältä


Lempeää lauantaita💓
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4 kommenttia:

  1. Oi, nämähän kuulostavat huipuilta! Etenkin highlighter herätti heti mielenkiintoni :) Ere Pereziltä olen testaillut muutamia tuotteita, ja niistä kyllä tykkäsinkin kovasti.

    VastaaPoista
  2. Siis toi highlighter on munkin suosikki <3 Just kirjoitin siitä omassakin blogissa. Ihan täydellinen kuulto, ei liikaa eikä liian vähänn. Ja voidemaiseksi ihan erityisen hyvä kun yleensä en voidemaisista tykkää yhtään :D

    VastaaPoista