sunnuntai 28. maaliskuuta 2021

Herbal Essences Suomessa

Heii ihanat!
 
Tänään hypätäänkin vähän tuonne hiustenhoidon puolelle. Se on osa-alue, josta en ihan kauhean usein kirjoittele, vaikka nyt jo todella pitkiksi ehtineet hiukset kaipaavat vaikka minkälaisia tuotteita. Olen testaillutkin vaikka mitä, joten tässä muutama, jotka ovat olleet lähikuukausina kokeilussa.

Herbal Essences on tuotemerkki, johon tutustuin itse alunperin Englannissa. Se tuli tutuksi markettireissuilla ja vuosien saatossa rakastuin merkin hunaja-sarjaan. Tuoksut on usein makeita ja hoitotuotteet silottavia, sillä niihin olikin helppo tarttua. Voitte siis uskoa nostalgia-tripin, jonka koin kun huomasin Herbal Essencen purkkeja K-Citymarketin hyllyillä. Ostin nämä hiusnaamiot itseasiassa jostain kimppatarjouksesta ja siitäkin on jo hetki pyörähtänyt.

Argan Oil Of Morocco Repair Mask oli kaksikosta se ensimmäinen, jonka otin kokeiluun. Molemmat hiusnaamiot on pakattu muoviseen purkkiin ja ne ovat koostumukseltaan huomattavan paksuja. Sormin kauhaisemalla naamiota nappaa välillä vähän turhankin reippaasti. Tuoksu on makea, hieman itämainen ja aika voimakas, silti hiusten kuivuessa se ei jää niihin mitenkään häiritsevästi. Hiusnaamion on tarkoitus kosteuttaa ja ravita hiuksia, se onkin voimakkaan selvittävä ja selkeästi hiuksia jäntevöittävä. Tämä kuuluu niihin hiusnaamioihin, että jos olen käyttänyt tätä illalla, ei edes märkänä letitetty hius pysy kunnolla kiharalla seuraavana päivänä. Sillä olinkin todella yllättynyt, ettei kyseessä ole hiuksia raskaaksi tai likaisen näköiseksi tekevä tuote. Uskoisin tämän olevan kokeilemisen arvoinen monelle, kenellä on käsitellyt ja kuivat hiukset.


Coconut Milk Hydrate Mask oli sitten seuraavana vuorossa. Odotin äklömakeaa kookoksen tuoksua, mutta vastassa ei ollutkaan niin perinteinen kookospläjäys. Purkista löytyy kyllä kookosta, mutta sen kaveriksi on lisätty valkoisia kukkia tuomaan tuoksuun hieman tasapainoa. Tuoksu tuntuu aika imelältä suihkukopissa, mutta aivan niin kuin toisenkin naamion kohdalla, haalistuu se hiusten kuivuessa. Tämän hiusnaamion on tarkoitus kosteuttaa hiusta ja koen, ettei tämä ole yhtä voimakas tehoiltaan kuin aiemmin puhuttu argan öljy versio. Hiusnaamio silottaa ja saa hiukset kiiltäviksi, tämä ei kuitenkaan tee hiuksia samalla tavalla jäntevyydellään paksumman oloisiksi. Olen käyttänyt tätä jopa ns. hoitoainepesuna, eikä päänahka ole ollut rasvaisen oloinen seuraavana päivänä. Tämä onkin tuotteena hyvä korvaamaan esimerkiksi tavallisen hoitoaineen, varsinkin pidemmillä hiuksilla. Kyseessä on normaalia hoitoainetta silottavampi tuote, mutta hiukset tuskin tykkäisivät huonoa säännöllisemmästäkään käytöstä.

Olen ollut todella iloinen lähiaikoina huomatessani, miten uusia tuotteita tai merkkejä hiipii enemmän Suomenkin markkinoille. Suomen markkinat ovat aina pienet ja se näkyykin valikoimassa, sillä kauppareissuilla onkin mukava bongailla uutuuksia.


Herbal Essences näyttäisi ainakin löytyvän K-Ryhmältä ja heiltä löytyviä tuotteita voit kurkkailla hieman esimerkiksi täältä. Muistelin joskus nähneeni merkin tuotteita myös Rustassa, mutta siellä valikoima vaihtuu vähän jatkuvasti.

Oletko sinä ehtinyt kokeilla näitä, tai minkä merkin Suomessa bongaamisesta olet ollut viimeisimmäksi iloinen?


Lempeää sunnuntaita💓
 
 
 
 

4 kommenttia:

  1. No enpä ollut tästä brändistä kuullutkaan! Mutta tosi kiva kyllä, että meilläkin täällä valikoimat laajenee :) Pitää napata testiin jos törmään jossain kauppareissulla, etenkin tuo argan oil versio kuulostaa todella hyvältä!

    VastaaPoista
  2. Mie tykkäsin todella paljon siitä punaisesta sarjasta! White Stawberry & Sweet Mint shampoo ja hoitoaine, niin hyvän tuoksuiset :P

    VastaaPoista