torstai 30. heinäkuuta 2020

Testissä Eylure Vegas Nay Classic Charm-ripset

Heii!

Niin se on aika toisen irtoripsipostauksen! Kirjoittelin aiemmin (täällä) siitä, miten minulla pyörii joitain irtoripsiä kaapissa ja voisin kirjoitella teille niistä kuvien kanssa. Ensimmäisenä tosiaan kokeilin Revlonin versioita ja olin yllättynyt miten helpot ne olivat silmissä.


Tällä kertaa nappasin ripset Eylurelta. Eylure on hyvin tunnettu ripsimerkki, joka valmistaa ripsiä oikeasti vähän niin kuin joka makuun. On vaatimattomampia ja näyttävämpiä, itsehän pääasiallisesti tykkään nykyään luonnollisemmista.

Classic Charm-ripset näyttää paketissaan todella luonnollisilta ja lähinnä pituutta tuovilta, sillä olinkin yllättynyt miten suurilta ne vaikuttivat omissa silmissäni. Pituutta näistä löytyy ja ilman kunnon taivuttamista ripset tuntuvat suuntautuvan enemmän eteenpäin kuin kaarevasti ylös. Luulin Eylurella olevan parhaimmat ripsinauhat, sillä yllätyinkin että koin Revlonin ripsinauhat omaan silmänmalliini paremmin sopivaksi.

Leikkasin ripsinauhan ulommaisesta nurkasta pois aika reippaasti, Eyluren ripset käyvät siis niille suurisilmäisimmillekin. Jätin omani silti ilmeisesti hieman liian pitkäksi, koska ripsinauha tuntui hiertävän silmien sisäkulmissa. Ripset ovat kuitenkin ihanan kevyet ja siinä mielessä helpot.

Eylurea myydään jo Suomessakin aika laajalti, sitä löytyy aina Sokokselta Cocopandaan. Laajaa valikoimaa voit kurkkailla ainakin täältä.


Rentouttavaa viikonloppua💓






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti