tiistai 16. kesäkuuta 2020

Testissä Revlon 91291 Volumize-ripset

Heii!


Minulla on jo jonkin aikaa pyörinyt useammat tekoripset kaapissa joten ajattelin, että voisin kirjoitella teille jokusen tekoripsipostauksen. Itselle on ainakin tosi hankala aina hahmottaa ripsien kokoa tai miltä ne näyttäisi silmissä, ajattelin jos joku muukin kipuilee saman kanssa ja tästä voisi olla apua :)


Törmäsin tähän Revlonin Volumize-tekoripsien multipakkaukseen Rustassa (ent. Hong Kong) ja koko paketti taisi maksaa kolme vai neljä euroa. Ajattelin, ettei tämä olisi mikään hirveä menetys, vaikkei ripset niin istuisikaan. Itse tykkään enemmän nykyään pidemmistä ripsistä tuuheiden sijaan - tuuheat ripset jättävät helposti muun silmämeikin varjoonsa. Toki tuuheammat ripset ovat sitten näyttävämpi vaihtoehto muuten neutraalissa meikissä!

Odotukseni eivät olleet kovin korkeilla näiden suhteen, en nimittäin ollut koskaan kuullut yhtään mitään Revlonin ripsistä. Sillä yllätys olikin suuri, kun ripsissä oli valmiiksi täydellinen kaari sekä ripsinauha oli todella ohut ja joustava. Näitä ei siis ollut homma eikä mikään liimata paikoilleen!

Hyvän ripsinauhan lisäksi nämä ovat todella kevyet silmissä, eivätkä ne hanganneet. Jouduin itse näitä useamman "ripsen" verran molemmista päädyistä leikkaamaan, joten nämä käyvät kevyesti myös suurempi silmäisillekin. Pituudessaan nämä sitten ovat oikeasti aika pitkät, jotenkin koin nämä paketissa huomattavasti vaatimattomammiksi. Voikin olla, että jatkossa hieman nipsaisen näistä pituuttakin pois, muuten kun nämä olivat niin helpot ja mukavat! Itsehän käytän yksiä irtoripsiä aina useamman kerran, puhdistan ne vain misellivedellä kämmenkupissa käyttökertojen välillä.


Käytin jossain vaiheessa ripsiä jatkuvasti, mutta viime kesäisen allergisen reaktion jälkeen olen ollut arka käyttämään edes ripsiliimoja. En siis saanut liimasta reaktiota enkä edes tiedä mistä se tuli, mutta varovaisuus minkään mahdollisesti ärsyttävän aineen kanssa jäi.

Käytätkö sinä irtoripsiä tai jopa ripsipidennyksiä? Mitkä ovat lempparisi?


Aurinkoista uutta viikkoa ihanat💓



 


4 kommenttia:

  1. Itse olen käyttänyt pitkään irtoripsiä, mutta kesäksi laitan ripsienpidennykset. Ripsienpidennykset helpommat arjessa.

    Mitkä asiat toisten blogeissa kiinnittävät huomiosi ja saavat sinut liittymään ehkä jopa lukijaksi?

    ♥ Aurinkoista kesää!♥

    http://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ripsienpidennykset on kyllä pitkäaikaisempi vaihtoehto :) Mitä blogeihin tulee, yleisvaikutelma ja aktiivisuus on minulle tärkeintä!

      Poista
  2. Nää ripst on kyllä kauniit<3 Tykkään itse just tällaisista ripsistä, joilla saa kivasti näyttävyyttä, mutta ei kuitenkaan mitään överituuheita ripsiä :D Sellaiset näyttää mun silmissä aivan kamalilta. Mä käytän irtoripsiä lähes aina juhlavampia meikkejä tehdessä, mutta arkena en niitä ehdi/halua käyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle ripsinauhan ohuus ja ripsien keveys on ihan ykkösjuttuja. En tosiaan itsekään enää välitä tuuheammista ripsistä, näissä pidemmissä löytyy tosi kivoja :)

      Poista