torstai 7. toukokuuta 2020

Esittelyssä edullinen kuivashampoo ja kuivashampoo tummille hiuksille

Heii!

Tulee harvemmin kirjoiteltua kuivashampoista, mutta nyt olen hieman perehtynyt niihin, joten arvelin olevan tälläisen postauksen aika. Pitkiin aikoihinhan en käyttänyt kuivashampoota oikeastaan koskaan. Tartuin kuivashampoopulloon lähinnä jos olin nukahtanut sohvalle ja jättänyt hiukset pesemättä.


Kuivashampoot ovat kuitenkin käteviä niin monessa muussakin tapauksessa. Ne käyvät kampauksen alle antamaan hieman enemmän käsiteltävyyttä, poistamaan salitreenin jälkeistä hiusten rasvoittumista hikoilun jälkeen tai perinteisesti juurikin pidempämään pesujen väliä.

Lidlin Cien Sweet Pink Dry Shampoo tarttui mukaani kauppareissulta. En ole sen suuremmin käyttänyt mitään Lidlin kosmetiikkaa, mutta muistin jossain mainittavan Lidlin kuivashampoon ja ajattelin että mikä ettei, kokeillaan. Kuivashampoossa on hedelmäisen pirtsakka tuoksu, tämä ei ole tuoksuherkkien tuote tai sellaisten, jotka työskentelevät hajusteellisesti neutraalimmassa ympäristössä. Itse kuitenkin tykkään tuoksusta, en kokenut sen häviävän yhtään kalliimmille merkeille. Mikä oli itselleni yllätys oli se, miten perushyvä tuote on kyseessä. Kuivashampoo levittyy totuttuun tapaan vaaleana sumuna hiuksiin aivan niin kuin perus Batistekin ja tekee juuri sen minkä sen kuuluukin. Se raikastaa päänahan ja imee pois rasvaisuutta. Siinäkin käyttäytyminen on hyvin samanlaista kalliimpien tuotteiden kanssa, etten levittäisi tätä näkyviin jääviin jakauksiin, muuten kuivashampoo näkyy hiuksissa helposti sameana kerroksena.

Sitten halusinkin kokeilla Batisten tummille hiuksille tarkoitettua, ruskeaa kuivashampoota. Nyt varmasti mietititte, että eihän minulla ei ole ruskeat hiukset? Ei niin, mutta olen kuullut hyvää tästä tuotteesta muunkinlaisten tummien hiuksien kanssa. Kuivashampoo on teholtaan tuttua Batiste-laatua ja sumutellessa ei näytä sen ihmeellisemmältä, valkoista jauhetta ei vaan näy missään. Ja tämän taika taitaakin löytyä juuri siinä, että tähän on osattu laittaa oikea määrä pigmenttiä. Tämä ei sotke ympäristöä tai vaatteita, tätä voi huoletta sumutella juuriin eikä sinne muodostu mihinkään selkeää rajaa. Omissa hiuksissani tämä näyttää korkeintaan siltä, että oma hiusvärini alkaa pilkistää päänahasta. Lopputulos on siis yllättävän luonnollinen ja huomaamaton, ehdottomat pisteet tällä!


Olin todella tyytyväinen siihen, miten onnistuneita molemmat hankinnat ovat olleet. Olen käyttänyt tummien hiusten Batistea jos haluan sitoa hiukset (tällöinhän kuivashampoon harmaus voi näkyä normaalia kuivashampoota käytettäessä juurista) ja Lidlin edullisempaa tuotetta kun jätän hiukset auki. Aion kyllä ostaa Cien kuivashampoota toisenkin kerran.

Onko sinulla kuivashampootuotteet säännöllisessä käytössä vai ärsyyntyykö esimerkiksi päänahkasi siitä? Mikä on luottotuotteesi?


Rentouttavaa loppuviikkoa💓




 

2 kommenttia:

  1. Onko tuo Cienin kuivashampoo siis Batisten valmistamaa, kun on niin samanlainen tuote? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei varmaan ja eihän Batistea taida voittaa mikään, tosi toimiva tapaus vaan tuossa hintaluokassa :)

      Poista