torstai 30. huhtikuuta 2020

Tunnusteltavana edullinen kulmapomade

Heii!


Huomasin näiden kuvien roikkuvan koneella ja mietin, että olisikohan jo aikakin höpötellä tästä teille. Ainakin kokemusta tästä tuotteesta on, kuvat ovat varmaankin vuoden takaa😅


Yhdessä vaiheessa erilaiset kulmapomadet olivat kovaa huuhtoa, kiitos muistaakseni Anastasian tuotteiden, mutta se jälkeen tälläinen tuoteryhmä on jäänyt enemmän kaikkien uusien tuotteiden varjoon. Pomadeilla on oma käyttäjäkuntansa, mutta kaikki eivät näiden kanssa jaksa pelailla - tarvitseehan näiden kanssa erillisen siveltimen ja tuote kuivahtaakin usein aika nopeahkosti purkkiinsa. Hyvinä puolina mainitsisinkin kuitenkin skarpin jäljen, yksittäisten kulmakarvojen piirron mahdollisuuden ja mahdollisuuden häivytetympään jälkeen.

Niinpä edullinen Makeup Revolutionkin toi markkinoille oman versionsa ja suoraan sanottuna, odotukseni eivät olleet järin korkealla. Oletin tuotteen olevan liukkaan vahamainen, mutta se yllättikin hieman jäykemmällä koostumuksellaan. Massaa kannattaa sipaista siveltimeen vain vähän kerrallaan, muuten sävy saattaa levitä epätasaisen laikukkaasti kulmiin. Onnistuin niin yksittäisissä karvoissan kuin häivytyksissäkin, sotkuisten harjoittelukertojen jälkeen aloin tykätä tästä alkua enemmän. Koskaan pomade ei ole alkanut kulmistani päivän aikana levitä, uskoisin tämän hieman kuivahtavan paikalleen.

Dark Brown on sävynä selkeän suklaanruskea ja aivan niin kuin näiden tummien kulmatuotteiden kanssa usein on, ovat ne turhan lämpimiä sävyltään. Minullahan on tummat kulmat, mutta enemmän viileänpuoleiset, saan tämän kuitenkin toimimaan - peittäähän vahamainen tuote hyvin omienkin kulmien sävyn. Ja mitä kuivahtamiseen tulee, kävihän niin tämänkin kanssa ensimmäisen puolen vuoden jälkeen. Kuitenkin hieman pintaa raaputtamalla esiin sai kuitenkin vielä notkeamman massan, joten käyttöä pystyi hyvin jatkamaan ilman ohentamisia tai pois heittämistä.


Kulmatuotteissa on se hauska puoli, että ihmiset jakautuvat usein todella erilaisiin leireihin. On niitä vannoutuneita kulmakynien käyttäjiä, puuterituotteisiin nojaajia ja rohkeampia pomade- tai tussityyppejä. Itse tartun helpoiten kulmakyniin, mutta joskus uteliaisuus voittaa.

Mikä on sinun lemppari tuotteesi kulmiin ja minkä tavan koet helpommaksi?


Rentouttavaa loppuviikko ja ihanaa vappua💓 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti