torstai 5. maaliskuuta 2020

UpCircle Hydrating Face Serum

*saatu ilmaistuote


Heii!


Nyt on synttärit ohi ja voisin kirjoitella teille tuotteesta, joka on ollut minulla aamuisin käytössä jo vaikka kuinka kauan!


UpCircle Face Serum With Coffee Oil* on kolmeatoista öljyä sisältävä öljysekoitus, jota luonnonkosmetiikan tapaan mainostetaan seerumina. Monihan ei öljyjä seerumiksi miellä - ihonhoidon käyttöjärjestyksenhän pitäisi aina mennä ohuemmasta (vesimäisimmästä) paksuimpaan, jos öljyn laittaa ensimmäisenä, ei sen jälkeen muut ihonhoitotuotteet imeydy kunnolla. Toki, jos öljyseerumin haluaa käyttää yksin esimerkiksi hoitovesien päällä, on se hyvin toimiva tuote ja riittää ilman voiteitakin!

Normaalisti käytän itse öljyt aina viimeisenä painellen yövoiteiden päälle, mutta tämän kanssa halusin kokeilla, miten ihoni siihen todella reagoisi. Halusin saada sen siis kosketuksiin ihon kanssa.


Seerumin sanotaan olevan intensiivisesti ravitseva ja kosteuttava, sen pitäisi häivyttää pigmenttiläiskiä, tehostaa kollageenin tuotantoa ja napakoittaa ihoa. UpCircle markkinoi itseään tiiviisti sen käyttämien kierrätettyjen kahvinporojen kautta, mutta tässä tuotteessa on monta muutakin tähteä kahviöljyn lisäksi. Tuoksu on lähes olematon ja pullo todella riittoisa. Tuote on vegaaninen ja Soil Association Cosmos Organic-sertifioitu.

Miten sitten itse olen ottanut tämän käyttöön, on hoitotuotteeksi meikin alle. Olenkin aiemmin kertonut, kuinka kerrostan aamuisin hoitovettä, lisään tätä seerumia kolme tippaa viimeiseen "hoitovesikerrokseen" mukaan. Hoitovesi pehmentää ja "pulleuttaa" ihoa, öljyseerumi sitoo kosteuden ihoon ja ravitsee sitä.

Hoitoveden kanssa miksatessa öljyseerumi imeytyy ihoon helpommin, eikä jää sen pinnalle pyörimään. Meikki ei myöskään rullaa ja hyvinä ihopäivinä en tarvitse hoitovesi-öljyseerumi kombon päälle enää muita voiteita. Olen kokenut tämän aivan loistavaksi komboksi, toivottavasti pullo ei lopu ikinä!


Hoitovesien lisääminen ihonhoitoon aamuisin oli mullistava kokemus, nyt öljyseerumilla sen boostaaminen on vain parantanut lopputulosta. On ollut ihana huomata, miten vuosien saatossa on oppinut hoitamaan ihoaan juuri sille oikealla tavalla!

Mitä itse tykkäätte käyttää meikin alle, kerrostatteko kunnolla tuotteita vai luotatteko vain yhteen?


Kaikki UpCirclen tuotteet löydät täältä.



Rentouttavaa loppuviikkoa💓






2 kommenttia:

  1. Okei, kiinnostava.
    Joskus tulee laitettua seerumeita, mutta ei aina jaksa väsätä :D
    Kiva kun kerroit tästä. t.Anni

    VastaaPoista