tiistai 10. maaliskuuta 2020

Pohjameikkituotteet, joihin olen nyt jumahtanut

*saatu ilmaistuote


Heii!


En ole taas pitkään aikaan höpötellyt teille mitkä meikkipohjatuotteet minulla on jäänyt eniten käyttöön, joten ajattelin nyt teille kirjoitella niistä. Olipa muuten jännä huomata, miten erilaisten merkkien tuotteisiin olenkaan jumahtanut😅


Ensimmäisenä onkin hyvä aloittaa pohjustuksesta. En yleensä käytä pohjustajia, mutta tähän olen nyt vähän jämähtänyt. En koe NYXin Bare With Me*-hyytelöpohjustajan niinkään häivyttävän ihohuokosia, mutta koen sen sitovan kosteutta ja jättävän jälkeensä nahkean pinnan, johon meikki kiinnittyy hyvin. Levitän siis tämän pohjustajan kolmen hoitovesikerroksen päälle lämpimämpinä päiviä, kylminä laitan väliin vielä voiteen.

Meikkivoidesuosikkinani on ollut jo kauan YSL:n All Hours Foundation*-sävyssä BD10, joka on tämän meikkivoiteen vaalein kellertävä sävy. Tosin meikkivoide on jo valmiiksi minulle hieman liian tumma, tummuu se myös kuivuessaan, joten tämän kanssa vaalennustipat ovat ehdottomat. Tykkään peittävistä mattameikkivoiteista, mutta ne voivat jättää jälkeensä helposti aika "elottoman" pinnan, niinpä sekoitan aina meikkivoiteen sekaan muutaman tipan hohtotippoja. Nyt käyttöön on jäänyt essencen ilmeisesti poistumassa olevat Insta-Perfect Liquid Highlighter*-tipat vaaleimmassa sävyssä.


Puuterituotteitakin löytyy sitten aika läjä!

Olen vasta tutustunut Goshin hyaluronihappopuuteriin* ja yllätyinkin sen tietystä piirteestä. En niinkään koen puuterina kosteuttavana, vaan ÄÄRIMMÄISEN hyvänä ihohuokosten häivyttäjänä! Mietin useamman päivän meikkaamisen jälkeen mitä olen tehnyt ihonhoidossa oikein, koska poskieni ihohuokoset ovat niin supussa, kunnes tajusin, että kyse on tästä tuotteesta. Koen tämän olevan talviaikaan liian mattaava koko kasvoille, mutta suurimpien huokosten alueella ei ihan oikeasti ole tämän voittanutta. Olen aivan ällistynyt! (Goshia saa muun muassa Sokoksilta)

Mitä aurinkopuutereihin tulee, olen jämähtänyt Dr. Hauschkan aurinkopuuteriin* sävyssä 01 Bronze. Aurinkopuuterissa on Hauschkamainen tuoksu ja se on pannussaan aika napakka, mutta se on vaaleallekin iholle ystävällinen ja sitä on helppo annostella maltilla. Tuote näyttää kuvassa jotenkin todella oranssilta, mutta se on todellisuudessa huomattavasti viileämpi. Korostuspuutereista olen ihastunut uudelleen Zuiin häikäisevään Moon*-hohtopuuteriin. Tämä pehmeähkö, vaalean shampanjainen hohtopuuteri tuoksuu kukkaiselle, ei ole rouhea tai hileinen ja loistaa oikeasti tarvittaessa sinne kuuhun asti! Tämä Zuiin hohtopuuteri oli yksi niistä tuotteista, jotka alkoivat saamaan minut enemmän vakuuttuneeksi luonnonkosmetiikan värikosmetiikasta.

Poskipunissa tykkään hohtavista tuotteista ja usein saatankin tarttua punertavaan hohtotuotteeseen poskipunana. Olen jo varmaan vuoden käyttänyt lähes tulkoon pääasiallisesti I Heart Revolutionin Peach and Glow-palettia poskipunana. Paletissa on kaksi puolta, kulta-persikkainen korostuspuuteriosa ja tumman persikkainen poskipunapuoli. Molemmat ovat reippaasti hohtavia, korostuspuuteripuoli antaa sekoittaessa pehmeän persikkaisen korostussävyn, ihan vasenta reunaa käytettäessä saa hennon kultaisen hohteen esiemerkiksi kulmaluulle. Oikea puoli on selkästi kovempi ja käytänkin sen kanssa napakkaa sivellintä. Annan kuitenkin koostumusongelmat anteeksi, kun sävyt ovat näin upeita!


Mitä tulee muutan kasvojen puuteroimiseen, olen yrittänyt kovasti etsiä itselleni miellyttävää todella vaaleaa "banaanipuuteria". Itselläni se ei niinkään tulisi silmien alle kirkastamaan vaan koko kasvoille - sillä kun on hyvä saada meikkipohjaan enemmän kellertävyyttä, jos sitä ei ole tarpeaksi meikkivoiteessa. Tosin minulla on nyt yksi hieman erikoisempi kiinnityspuuteri kokeilussa, katsotaan mitä tästä tulee!

Oletko sinä selkeästi jämähtänyt joihinkin tuotteisiin, vai vaihteletko kaikkia tuotteita säännöllisesti?


Ihanaa uutta viikkoa💓
 

4 kommenttia:

 1. Oo toi Goshin puuteri lähtee ehdottomasti testiin! Mulla on ikuisuusongelma poskien laajentuneiden ihohuokosten kanssa, joten kaikki tuotteet, jotka vaan jollain tavalla voi saada ne näyttämään pienemmiltä, täytyy testata :D Kiitos vinkistä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mullakin on juuri nuo posken ihohuokoset se ongelma! Oon kuitenkin tosi huono käyttämään pohjustajia niin tämä oli kyllä tosi positiivinen yllätys :)

   Poista
 2. Mä olen tätä nykyä pahin jämähtäjä ikinä. Käytän uskollisesti esim. yhden primerin loppuun. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on kyllä tullut aika samanlainen, jotenkin ahdistaa jos on 15 pohjustajaa auki :D

   Poista