tiistai 26. marraskuuta 2019

Odottamatonta ystävällisyyttä ja joulukalentereista

Heii!


Tiedän, johan sitä on joulukalentereista höpötelty, mutta nyt kirjoittelen joulukalentereista vähän eri merkeissä.

Nimittäin, ensimmäinen joulukalenteripostaukseni sai aikaan yllättävän viestinvaihdon.


Talk And Bake-blogin Mimosa nimittäin otti minuun yhteyttä postaukseni jälkeen ja kysyi, olisinko halunnut vastaanottaa joulukalenterin häneltä. Voitte kuvitella miten ihmeissäni olin! Mimosa tahtoisi tehdä minulle kahdentoista luukun joulukalenterin, josta sitten avattaisiin luukku joka toinen päivä ja siitä saattaisi löytyä jo swatchattuja tuotteita. Bloggaajathan usein laittavat toisilleen kiertoon muutenkin vain swatchattuja tuotteita, niin on helpompi myös varmistaa ettei tuotteita mene hukkaan.

Kun sain joulukalenterin, oli se pakattu upeaan koristelaatikkoon. Laatikosta löytyy 12 pientä pakettia vihjekortteineen, löytyypä sieltä namujakin avauspäiville. Tämä on ideana tosi hauska ja tuo todellakin sitä joulufiilistä!

Olin jotenkin niin yllättynyt Mimosan ystävällisyydestä. Tänä päivänä ystävällisyys tai ihmisten huomioiminen ei ole mitenkään itsestäänselvyys, se tuntuu olevan enemmän poikkeus kuin sääntö.


Minähän päätin muuten jättää joulukalenterit hankkimatta. Osaksi siksi, ettei mikään oikein iskenyt tänä vuonna, mutta osittain myös siksi, koska kesän ja syksyn aikana on tapahtunut ikäviä yllätyksiä, jotka ovat imeneet ylimääräiset rahavarat kuiviin. 

Halusin kuitenkin alunperin jotenkin piristää joulukuutani ja hankin tuoksutuikkukalenterin! En ole koskaan tuollaiseen aiemmin törmännyt ja sillä se olikin niin hauska. Tuoksut ovat osa joulua ja joulun tuoksuinen tuikkukalenteri kuulostaa aivan ihanalta. Törmäsin tähän vasta muutama päivä sitten Hong Kongissa, joten näitä on edelleen saatavilla.


Joulukuu on aivan nurkan takana, enkä voi uskoa, että ollaan jo näin pitkällä tätä vuotta! Kohta on vuosi 2020 ja aika miettiä taas elämälle uutta suuntaa.

En ole vielä päättänyt missä availen kalentereita, mutta jos niitä ei ala näkyä täällä, availen niitä todennäköisesti sitten instan puolella.


Ihanaa päivää kaikille💓




 

6 kommenttia:

  1. Oi onpa ihana yllätys!! 😍 Kaunis ajatus Mimosalta!

    Mä rakastan myös antaa yllätyksiä ja teinkin kahdelle ystävälle itse pienet joulukalenterit. Hauska voisi olla kauneusbloggaajien kesken järkätä joskus vaikka beauty box vaihtarit tai jotain 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kosmebloggaajat muistaakseni onkin joskus tehneet noita kauneusvaihtareita :) Ja itse en ole noita joulukalentereita kenellekään puuhannu mut muuten oon kyllä enemmän aina se, joka tykkää yllättää <3

      Poista
  2. Mielenkiinnolla seuraan ja muutaman luukun sisällön reaktiota odotan innolla :D

    Tuo Ritualsin lahjalaatikko on kyllä tosi kiva, melkein harmitti luopua siitä :'D

    VastaaPoista
  3. Voi miten ihana juttu. Jännitän jo täällä, että mitä luukuista paljastuu. :)

    VastaaPoista