torstai 7. marraskuuta 2019

Bielendan herkullisen hunajainen puhdistusvaahto

Heii!


Tiedättekö niitä tuotteita, joihin ihastuu vähän niin kuin vahingossa? Tässä on yksi juuri sellainen tuote!

Ostin tuotteen lähinnä heräteostoksena, ajattelin mielessäni ettei se edes huonoimmassakaan tapauksessa niin huono voisi olla. Omiin hyppysiini siis päätyi tuubi, jossa 90% teksistä on puolaksi, sehän tottakai toi tuotteen ostamiseen oman jännitysmomenttinsa kun ymmärsin lähinnä sen mikä tämän käyttötarkoitus on!


Bielendan Manuka Honey Nutri Elixir puhdistusvaahtoa kuvataan kosteuttavaksi ja rauhoittavaksi. Se tuoksuu todella makean vaniljaisen hunajaiselta ja tulee tuubista ulos vaalean helmiäishohtoisena. Puhdistusvaahto ei vaahtoa voimakkaasti vaan levittyy kostealle iholle hyvin pehmeänä ja jättää ihon huuhdellessa tuntumaan lähinnä ravitun nahkealta. Meikin puhdistukseen en tätä kokeilisi, mutta varsinkin kylmempinä kuukausina tämä on aivan ihana kakkosputsarina. Itseasiassa tykästyin tähän niin paljon, että minulla on tästä jo varakappale odottamassa.

Mutta mitä sitten googlettelu on minulle tuotteesta enemmän kertonut? Sen, että merkin hunajalinja on suunnattu herkälle ja kuivalle iholle, tuotteet pohjautuvat hunajaan ja kuningatarhyytelöön. Minua harmittaa, ettei Bielendaa markkinoida Suomessa enemmän näiden ihanien, hellyyttävien tai leikkisien tuotesarjojen kautta vaan hyvinkin hajuttomien ja mauttomien sarjojen tiimoilta. Tälläiset tuotesarjat kun aivan varmasti iski suomalaisiin paremmin!

Vaikka suomalaisilla onkin taipumus valita helpommin miedommin tuoksuvia tai neutraaleja tuotteita, tartun itse ainakin herkästi tuotteisiin, jotka vaikuttavat jotenkin "erilaisilta". Tässä jo tuubi huutaa huomiota, saatika puhdistusvaahdon järisyttävän herkullinen tuoksu!


Löysin tämän tuotteen ainakin yhdestä suomalaisesta verkkokaupasta, tosin en ole koskaan tätä verkkokauppaa käyttänyt, joten en tiedä siitä sen enempää.

Jos satut tähän tuotteeseen jossain törmäämään, kokeile sitä ihmeessä!



Ihanaa loppuviikkoa💓




 

2 kommenttia: