perjantai 1. maaliskuuta 2019

Sunnuntain meikkileikkejä ja uhkaavasti lähestyvät synttärit

Heii!


Kirjoittelen teille valtaosin ihonhoidosta, mutta se ei tarkoita ettenkö harrastaisi myös tätä kauneuden luovempaa osa-aluetta. Kuvituksena siis erään sunnuntain meikkailut ja pohdiskelut ovat.. No.. Huomisista synttäreistä.
 

Viime vuonnahan täytin pyöreitä ja se tuntui jotenkin aivan surrealistiselta, en voinut yksinkertaisesti uskoa, että nyt ollaan päästy jo TÄNNE ASTI. Viimeinen pari vuotta elämästäni ovat varmasti olleet hirveimpiä koko elämässäni ja synttäreideni aikaan viime vuonna kuljin kuin sumussa. Se on muuten jännä miten asioita pystyy näkemään eri tavalla jälkeenpäin ja nyt vasta olenkin tajunnut miten autopilotilla kuljinkin tuohon aikaan. Tainno, liekö kuljen vieläkin.

Olen aina halunnut pitää blogin enemmän sellaisena kevyenä hömppäpuolena elämässäni, mutta olen aika ajoin pysähtynyt miettimään, että onhan siellä ruudun toisellakin puolella aivan oikeita ihmisiä, oikeine murheineen. Elämä harvoin on pelkkää ruusuilla tanssimista ja miksi se ei saisi tässä Instagrammin täyteisessä maailmassa näkyäkin?

Tänä vuonna, synttäreitä ajatellen, halusinkin vähän niin kuin "ottaa takaisin", halusin juhlia ihan oikeat synttärit, halusin suunnitella ja vatvoa. Haluan kakkua, ilmapalloja, vaaleanpunaista kuoharia ja hemmottelua. Aion pukea ykköset päälle ja juhlia sitä, miten pitkälle olen päässyt ja kuinka sitkeästi olen tarponut eteenpäin.

Miltäkö minusta nyt sitten tuntuu? Tuntuu, että viimeinen vuosi elämässäni on aivan kuin sujahtanut ohi. Ja tuntuu myös siltä, että vaikka fyysinen puoli vanhenee, ei sielu vanhene koskaan!


Kuvien meikissä on käytetty riikinkukkopuolella yläluomella Isadoran toissakesän kausipalettia, alaluomella Sleekin i-Divine Shangri-La palettia, Isadoran hopeista glitter rajausväriä joululta sekä essencen mustaa rajausväriä. Hempeämmällä puolella on käytetty ylä- ja alaluomella Bh Cosmeticsin Carli Bybel-palettia (postaus tulossa), rajauksena Isadoran nestemäistä huulipunaa, luomen "leikkaukseen" Makeup Revolutionin peiteainetta (postaus tulossa) ja luomen keskellä Sleekin Solstice-korostusväripalettia. Pohja on toteutettu The Ordinaryn Coverage-meikkivoiteella, kulmat on tehty Makeup Revolutionin Brow Pomadella ja ripset essencen Get Big!-ripsarilla.


Kiitos siis taas viimeisestä vuodesta ja pistäkää tekin huomenna kannat kattoon (tai ottakaa lasi viiniä) minun kunniakseni💓





 

2 kommenttia: