keskiviikko 27. helmikuuta 2019

Benefitin Hoola-aurinkopuuterit

Heii!


Viime vuoden puolella esitellessäni Benefitin minituotteita, lupailin teille Hoola-aurinkopuutereiden swatchitkin, mutta tottakai se jäi ajatuksen tasolle! No, mutta tässä nämä nyt sitten olisi lisänään hieman ajatuksiani tästä kaksikosta.


Perinteinen, tummempi Hoola on ollut käytännössä katsoen klassikon maineessa jo kauan ja loppujen lopuksi sen seuraksi haluttiin tuoda markkinoille myös vaaleampi versio. Mattaisten Hoolan ja Hoola Liten sanotaan sopivan niin aurinkopuuteriksi kuin varjostuksiinkin. Tykkään molempien koostumuksista, molemmat ovat pigmenttisiä ja häivyttyvät tasaisesti, kokisin kuitenkin Hoola Liten olevan koostumukseltaan hieman pehmeämpi. Toisinsanoen, laatu näissä on kohdallaan.

Sitten niihin sävyihin. Itsehän haen aina poikkeuksetta sellaista aurinkopuuteria, joka soveltuu myös varjostuksiin. En kaipaa varsinaisesti harmahtavaa sävyä, mutta oranssihtavat, todella lämpimät sävyt ovat pois suljettuja. Hoolaan tutustuttuani olin hieman hämmentynyt, miten tätä kuvataan joka paikassa neutraaliksi, omalla ihollani tämä on aika voimakkaastikin lämmin. Tosin, oma ihoni on keltapohjainen, joten aurinkopuuterituotteet näyttävät helposti ihollani huomattavasti lämpimimmille. Hoola Lite on mielestäni selkeästi viileämpi ja niin myös omalle ihollenikin ystävällisempi.


Hoola on itselleni vähän turhan tumma ja Hoola Lite taas esimerkiksi varjostuksiin liian vaalea, oletteko muut ihmetelleet miten suuri sävyero on Hoolan ja Hoola Liten välillä? Ehkä Benefit toisi Hoolaan vielä lisää sävyjä markkinoille?

Mitkä ovat sinun ykköstuotteesi mitä tulee aurinkopuutereihin ja varjostustuotteisiin?



Aurinkoista päivää💓









 

6 kommenttia:

  1. Mulla on miniversio Hoolasta, ja mulle se sopii oikein hyvin bronzeriksi. Narsin Laguna bronzer taas käy varjostuksiin paremmin kuin bronzeriksi. Sitäkin mulla on sellainen miniversio. Itse tykkään ei-oranssihtavista bronzereista. Hoola Lite on mulle ihan uusi tuttavuus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tuohon Lagunaan onkin sitten tutustuttava! Tykkään näistä mineistä kun niillä saa jo hyvän kuvan tuotteesta, mut nää saa joskus loppumaankin vaikkei olishaan niin mieleinen :)

      Poista
  2. Onpa kyllä iso sävyero! Mä luulen, että tuo Hoola saattaisi toimia omilla kasvoilla mutta paha sanoa, kun se näyttääkin yllättävän tummalta tuossa swatchissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin, tuli jotenkin aika yllätyksenä ettei tuossa tosiaan ole asteen tai kahden ero! :D Aika tumma se on joo, mutta niin hyvin se häivyttyy, että se toimii mullakin.

      Poista
  3. Huula Lite vois olla ihan kiva talvella tuomaan lämpö kasvoille, mut varjostuksiin, ööh. Lähinnä poskipunaksi kävisi kivasti. Mun iholle varmaan toi perinteinen Hoola sopisi varjostuksiin, mutta en ole niin kalpea kuin sinä. :D

    VastaaPoista