perjantai 7. syyskuuta 2018

Takaisin juurille - Wet n Wild

Heii!



Tänään kirjoittelenkin merkistä, joka oli minulle niiiiin kovin rakas niin kauan. Muistan elävästi kun asuin Heinolassa ja Seppälästä sai Wet n Wildia, sinne oli helppo aina piipahtaa nopeasti kotimatkalla nappaamaan jotain. Omat ikisuosikkini merkiltä olivat peiteaine"hyrrä" sekä kulmapaletti, molempia ostin vuosia useampaan kertaan.

Merkki on kuitenkin kulkenut niistä ajoista pitkän matkan ja tuotteita on putkahdellut jos jonkinmoista, kurkataanpa nyt tähän porukkaan.


Siveltimet ovat saaneet hurraa!-huutoja osakseen ja pääsin itsekin kokeilemaan niistä kolmea. Siveltimet ovat yksinkertaisen kauniita (plus vaaleanpunainenhan iskee aina) ja harjakset synteettisiä, mutta todella pehmeitä.

Suurin näistä on Puuterisivellin*, keskikokoinen on Luomivärisivellin* ja pienin on Peiteainesivellin*. Puuterisivellin on pehmeä, ei kovin löysä, mutta hieman pörröinen. Luomivärisivellin on hieman paksumpi, mutta aika napakka ja peiteainesivellin on litteä ja napakka. Peiteainesivellintä olen muuten itse käyttänyt muun muassa glitterin luomille painamiseen, toimii siinäkin mainiosti!


Kasvotuotteista ensimmäisenä pääsinkin kokeilemaan merkin poskipunaa ja contour-palettia. Poskipuna on minulle tuote johon olen vasta totuttelemassa - minulla on luonnostaan punakka iho, joten koin poskipunan aivan kuin askeleeksi taaksepäin pohjameikinteon jälkeen. Nyt olenkin alkanut käyttää enemmän oranssiin taittavia poskipunia ja niihin olenkin tykästynyt!

ColorIcon Blusher sävyssä Pearlescent Pink* on luonnossa kuvaa lämpimämpi. Poskipunan koostumus on aika kiinteä, mutta helposti käytettävissä ja häivytettävissä. Sävyssä on myös mukana pikkuisen hohtavaa shimmeriä, joka ei kuitenkaan loista kasvoilta juurikaan.

Sitten taas MegaGlo Contouring Palette sävyssä Dulce De Leche* on koostumukseltaan aivan erilainen. Lähes pehmeän tuntuinen, todella pigmenttinen contour-paletti on varmasti monelle mieleen. Paletin toinen lohko on banaanipuuterintyylinen, joka sopiikin hyvin korostamiseen tai jopa silmien alle, toinen lohko on tarkoitettu varjostamiseen. Minulle vaalea puoli on kuitenkin liian tumma näihin tarkoituksiin ja tumma puoli liian lämmin varjostamiseen. Koostumuksesta plussaa!


Seuraavaksi jatketaankin kasvotuotteilla ja hypätään niihin varmasti monia kiinnostaviin, nimittäin korostustuotteisiin. Odotin itsekin näitä aivan täpinöissäni!

MegaGlo Highlighting Powder sävyssä Precious Petals* on kaunis kuin kuva, eikä siihen tahtoisi siveltimellä käydä sörkkimäänkään. Olen iholtani todella vaalea, joten Precious Petals oli minulle valitettavan tumma, eikä siten sopinutkaan korostamiseen. Korostuspuuteri on omaan makuuni vähän turhan kiinteä, mutta sen antama lopputulos on upea! Korostuspuuteri jättää ihon kosteannäköiseksi eikä olleenkaan esimerkiksi hileiseksi.

Toisena kokeilin MegaGlo Makeup Stick Hightlighteria sävyssä When The Nude Strikes*, joka on klassinen korostuspuikko viileässä, vaaleanpunaiseen taittavassa värissä. Voidemainen korostus levittyy sukkelasti ja häivyttyy helposti. Itse käyttäisin tätä suoraan voidemaisten tuotteiden päälle (ei siis puuterituotteiden jälkeen), koska tämä saattaa rutata alla olevat puuterituotteet, mutta näinhän se tälläisten tuotteiden kanssa usein on. Hohto ei loista kuuhun asti, joten tällä saa aikaan myös maltillisempaa kuultoa.


On ollut ihana kokeilla uudestaan Wet n Wildin tuotteita ja toivoisinkin että nämä tulevat takaisin kivijalkamyymälöihin! Olisi myös aivan ihanaa jos Suomeen kantautuisi merkin erilaiset kausikokoelmat, olen kateellisena katsellut niitä ulkomaisista blogeista.

Wet n Wildin tuotteita löytyy esimerkiksi thebos-verkkokaupasta, halusin nyt linkata tuon, koska sieltä näyttää löytyvän laajin valikoima.

Onko teillä ikävä Wet n Wildin tuotteita? Olisitteko te kiinnostuneita erilaisista kokoelmista?



Ihanaa viikonloppua muruset💓



















*pr-näyte

8 kommenttia:

  1. Wet n Wild on mun yksi suosikkimeikkimerkki tai lähellä ihan ykköstilaa;) Varsinkin Wet n Wildin luomivärit on mun suuri rakkaus<3
    Toivoisin myös, että uutuudet tulisivat meillekin vähän nopeammassa tahdissa, samaten kausikokoelmat, mutta jääneekö vaan haaveeksi...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä merkillä on niin kivan erilaisia juttuja! Toivosin tosiaan joo itsekin että merkin kaikki tuotteet tulisivat enemmän näkyviin ja paremmin saataville.

      Poista
  2. Tulisipa Wet n Wild takaisin johonkin kauppaan myyntiin, koska nämä tuotteet näyttävä tosi kivoilta eikä liian halpiksilta :)

    VastaaPoista
  3. Tuo puuterihuisku on hyvä, samaten contour-paletti <3

    VastaaPoista
  4. Nää on kyl hinta-laadultaan ihan huippuja! 😊😊👌🏻Harmi että tuo highlighter oli sulle liian tumma, mä taas oon haikaillut just ton precious petals sävyn perään jo pitkään mut se on aina ollut loppuunmyyty :/

    VastaaPoista