tiistai 25. syyskuuta 2018

MAC minit

Heii!




Kirjoittelin muutamasta MAC:n tuotteesta jokin aika sitten (postaus täällä) ja nyt ajattelin, että voisin kirjoittaa vielä merkin muutamasta ministä!


Prep+Prime Fix+ suihke* on valtaosalle varmasti ainakin nimellisesti tuttu. Kyseessähän on MAC:n kulttimainetta nauttiva suihke, jota suositellaan vaikka mihin - meikin kiinnittämiseen, siveltimien kastelemiseen ennen luomivärin levittämistä intensiivisemmän värin aikaansaamiseksi, liian puuterisuuden hävittämiseen iholta.. Käsittääkseni tällä ei ole niin paljon ihonhoidollisia ominaisuuksia ja sillä sitä enemmän käytetäänkin meikkauksen puolella. Nesteestä tosin löytyy muun muassa vihreää teetä, kamomillaa, kurkkua ja kofeiinia. Tuoksu tässä on neutraali, mutta hieman makea - suihkeesta löytyy myös normaalikokoisena muita tuoksuvaihtoehtoja. Hitto, ruusu voisi olla ihana!

Halusin itse kokeilla tätä 30ml minikokoa ihan siitä syystä jos en siitä pitäisikään, plus tottakai tämä on miellyttävämpi kuljettaa mukana. Pullo tulee näppärällä lukitusmekanismilla, tämän siis ei tarvitse pelätä suihkuttelevan minne sattuu kassissa. Suihke tässä on aika hienoa, mutta jotenkin kuvittelin tämän olevan vielä hienompaa. Itse olen käyttänyt tätä lähinnä luomivärien kanssa ja ymmärrän hehkutuksen! Luomivärit tuntuvat jotenkin "liimautuvan" paremmin ihoon ja näyttäytyvät intensiivisempinä.


Tämäkin tuote on matkakokoinen, mutta todella näppärä lyhyeen kesäkauteen! Oil Contol Lotion 30ml koossa sattui sopivasti käteeni järkyttävien kuumien kesäkuukausien aikana. Ihoni riehaantui tänä kesänä aivan totaalisesti kun oli jatkuvasti niin kuuma ja siitä syystä minun oli vaihdettava meikin allekin tuleva voide.

Oil Control Lotion on koostumukseltaan aika ohutta ja siinä on sama miedon miellyttävä tuoksu Fix+:n kanssa. Voidetta tarvitaan vähän kerrallaan ja se levittyy liukkaasti, mutta ei kuitenkaan tunnu liian silikoniselta. Levittämisen jälkeen voide käytännössä katsoen häviää ihoon eikä sitä enää tunne laisinkaan. Meikki levittyy sen päälle ongelmitta ja onnistuupa tämä tosiaan hieman hillitsemään ihon rasvoittumistakin. Itselläni suurempi ongelma on kasvojen hikoileminen, mutta huomasin tämän myös auttavan vähän sen aiheuttaman liejuuntumisen kanssa.


Minusta on todella näppärää että MAC:lta saa minikokoisia tuotteita! Nämä tuotteet eivät ole kuitenkaan liian pieniä, vaan voidekin kestää useita kuukausia. Enkä nyt sanoisi hintojenkaan olevan kohtuuttomia, molemmat näistä tuotteista taisivat maksaa kympin verran kappaleelta.


Onko teillä minkäänlaista kokemusta tämän merkin ihonhoitotuotteista? Suosittelisitteko jotakin?


Lisää MAC:n tuotteita löydät täältä.




Ihanaa päivää muruset💓





















*pr-näyte

7 kommenttia:

  1. Missä näitä pikkuisia tuotteita myydään? Mua kiinnostelee tuo suihke, mutta niin moni suihke on jäänyt käyttämättä, että kokeisilin mieluusti ensin jotain pikkupulloa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bangerheadiltä löytyy näitä minejä :) Munkin mielestä nää on tosi näppäriä!

      Poista
  2. Mä en tykkää yhtään tosta prep+primen pumpusta, sen jos korjaavat voisin harkita ostaa uudelleen. :D

    VastaaPoista
  3. Prep+prime suihketta on tullut käytettyä paljon, yhden tälläisen minin käytin pelkästään siveltimien kostuttamiseen kun käytin shimmer luomivärejä :D. Kasvoille käytän mieluiten sitä kookoksen tuoksuista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näppärä koko kyllä siihen tarkotukseen! :D Oooh tuohon kookokseen en ookaan törmänny. Vähän kiinnostas kans se hohtava variaatio.

      Poista