keskiviikko 12. syyskuuta 2018

Ihana hiuskokeilu, MAC-hohtoa ja muutamat kynnet

Heii!



Mites siellä on viikko sujunut tähän mennessä? Päätin näin keskiviikon kunniaksi kirjoittaa tälläisen hyvin sekalaisen postauksen, johon yhdistän useamman eri aihealueen juttuja. Let's go!


Jostain syystä olen alkanut lämpeämään pikkuhiljaa suoraväreille ja aivan kuin vahingossa minulle päätyi KC:n Color Mask Paint sävyssä Purple Rain. Purple Rain on lähes neon vaaleanvioletti ja mietin alunperin, että näinköhän näen tuloksen itsessäni mitenkään, minullahan on lämpimän punaiset hiukset joita yritän pitää viileämpinä. Mutta kappas, ero olikin valtava!

Olen joka kerta levittänyt suoravärin kosteisiin hiuksiin (ihan vaan levitettävyyttä helpottamaan) ja sitten puuhaillut esimerkiksi suihkukopin pesemisen tiimoilla noin puolisen tuntia, huuhdellut ja mahdollisesti laittanut vielä hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Kuva on surkea pimeydessään, mutta lopputulos tämän kanssa punaiseen pohjaan on kuin kylmä tumman pinkki, se lienee kuvailee sävyä parhaiten. Olen täysin rakastunut! Jos tätä myytäisiin edullisemmin ja suuremmissa tuubeissa, en muuta hiuksilleni tekisikään kuin laittaisi tätä!


Lupailin MAC-postauksen yhteydessä (täällä), että voisin vielä näyttää Double Gleamin* työntouhussa. Yläpuolella olevassa kuvassa korostustuotetta on sipaistu poskipäille suht kevyellä otteella, joten voitte kuvitella miten upea hohto tulee kun sitä levittää reilummin tai kostealla siveltimellä! MAC osaa useat värikosmetiikkatuotteet ja on se myönnettävä, että korostustuotteet kuuluvat tuohon listaan.

Niin kuin näette, on Double Gleam luonnossa kylmän shampanjainen ja sopiikin upeasti jopa todella vaalealle iholle.


Viimeiseksi haluankin näyttää kahdet kynnet viimeisen kuukauden sisältä. Vasemmanpuolimmaisessa kuvassa näkyy pääosassa Isadoran 564 Iconic Red*, joka on viime syksyltä oleva kausisävy, mutta jota ainakin vielä googlettamalla löytyi useammaltakin jälleenmyyjältä. Yhdistin sen OPI:n Gaining Mole-Mentum-kynsilakkaan, joka taisi myös olla kausituote, pahoittelut siitä. Iconic Red levittyy esimerkillisesti yhdellä kerroksella tasaisesti, OPI:n lakkaa saa monen hile/glitter/tms-tuotteen tavoin hieman kerrostella.

Oikeanpuolimmaisessa kuvassa pinkki kynsilakka on Mavalan 338 MyDarling, joka taitaa olla pari vuotta vanhasta kokoelmasta. Sen parina on viime vuoden joulukalenterista saatu Ciaten PP309 Showtime, jota käytin omilla synttäreilläkin. Ciaten lakan kestävyys on kerrostettuna hieman kyseenalainen, joten kuvassa näkyykin lakkaus yhdellä kerroksella.


Olipas tätä kiva näpytellä! Vähän jotain erilaista. Millainen kynsirutiini teillä on, vaihteletteko lakkoja viikottain vai lakkailette silloin tällöin?




Aurinkoista päivää💓



















*pr-näyte

6 kommenttia:

  1. Oi miten nättejä kynsiä ja tosi kivan väriset hiukset :)

    VastaaPoista
  2. Vau, onpa todella nätti tuo suoraväri :O Hmm.. Saattaisi näkyä jopa miunkin hiuksissa!

    Mie lakkailen yleensä 2-3 kertaa viikossa, riippuen miten lakat lohkeilee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis en ois koskaan uskonu et mitenkään näkyy mullakaan! No hei mut tuossa tahdissa ehtii käydä läpi enemmän ihania uutuuksia :D ♡

      Poista
  3. No nyt haluan tuon Mac:n korostustuotteen, ihan mahtava!

    VastaaPoista