maanantai 16. heinäkuuta 2018

Kolme tuotetta mukaan kesämökille

Heii!Nyt kun ei näytä aurinko ja kuumuus loppuvan, voisinkin kirjoitella teille kolmesta tuotteesta jotka ovat oivia kesämökkikavereita! Kesämökillä helppous ja mukavuus on pääasia ja nappasinkin tähän kolme tuotetta jotka itse ottaisin mukaani.


Kuumuus tai ihon kuumottaminenhan huutaa ihoa rauhoittavaa ja jopa pehmeästi kosteuttavaa kasvosuihketta. PLANT Apothecary on minulle merkkinä vielä aika vieras, mutta kyseessä on Yhdysvaltalainen luonnonkosmetiikkamerkki joka on perustettukin vasta kuutisen vuotta sitten.

Re:Fresh Organic Toning Face Mist* sisältää muun muassa aloe veraa, ruusuvettä, taikapähkinää, sitruunaruohoa sekä kurkkua. Tuotetta voi käyttää virkistävänä suihkeena tai perinteiseen tapaan pumpulilappua apuna käyttäen kasvovetenä. Toning Face Mist tuntuu rauhoittavalta käytettäessä heti suihkun jälkeen, huomaan myös että pahin kiristys katoaa sumuttelun seurauksena.


Bomb Cosmetics:llahan on todella symppiksiä tuotteita ja tässä on taas yksi.

Petal Perfect* on kukkasilta tuoksuva geelimäinen kasvojen puhdistusaine joka vaahtoaa mukavasti ja puhdistaa meikitkin tehokkaasti halutessa. Lähes hyytelömäinen geeli sisältää geraniumin ja ruusun eteerisiä öljyjä joten voitte vain kuvitella miten herkulliselta tämä tuoksuu. Tuoksu on aika voimakas mutta häviää huuhdellessa.

Purkkimainen pakkaustapa voi olla epäkäytännöllinen normaalissa suihkussa mutta ai että tämä olisi söpö yksityiskohta esimerkiksi rantasaunaan!


Viimeisenä porukkaan liittyy hieman mielipiteitäkin jakava tuote, nimittäin puhdistuspyyhkeet. Ymmärrän, että ihmiset näkevät tämän tyyliset tuotteet vain turhan roskan lisääjinä mutta! Arvelisin ettei näitä suinkaan ole pakko heittää mökkiroskikseen vaan eiköhän nämä voi esimerkiksi myös polttaa saunan uunissa. Ja onhan nämä nyt vaan näppäriä reissun päällä.

Burt's Beesin valkoista teetä sisältävät kasvopyyhkeet normaalille iholle* ovat aivan älyttömän pehmeitä! Olen itse tykännyt käyttää näitä lähinnä aamukäytössä ennen meikkaamista mutta nyt olen kuin huomaamattani napannut tämän paketin mukaan myös useampaan reissuun. Nämähän käy niin puhdistukseen kuin puhdistuksen viimeistelyynkin.

Puhdistuspyyhkeet jättävät ihon joustavaksi eivätkä nämä ole missään nimessä kuivattavia. Yllätyksenä itselleni tuli hieman vihreä kukkaistuoksu, jotenkin odotin Burtiltä tiettyä perusmietoa linjaa!


Tähänhän olisi tietenkin voinut lisätä vielä esimerkiksi kasvoille ja vartalolle sopivan monitoimivoiteen tai pesupaloja hiuksille ja vartalolle. Nyt kun käy ajattelemaan, Lushin palatuotteethan kulkisivat näppärästi mökkikassissa.


Mitä te otatte yleensä mukaan reissuun, onko mökkikassi erilainen kuin muut reissukassit?
Ihanaa tulevaa viikonloppua💓*pr-näyte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti