keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Minun ensimmäiset meteoriittini

Heii taas ja ihanaa ystävänpäivää ihanat <3


Tänään halusin teeman mukaisesti jotain vaaleanpunaista ja mikä sen parempaa kuin Guerlainin meteoriitit!


Guerlainin meteoriitithan ovat jo klassikkomaineessa - joka joulu tulee toinen toistaan ihanempia hohtopallukoita ja ilmeisesti vähän useamminkin. Nämä nimittäin sattuivat käsiini alennusmyynneistä ja vasta googletellessani huomasin että nämähän ovat kesältä 2016, 1,5 vuotta sitten markkinoille tulleet sesonkipallukat. En sinällään siitä huolestunut, puuterimaiset tuotteet säilyvät hyvin useita vuosia.

Kauniin metallisen purnukan sisältä löytyy valkoisia, kultaisia, violetteja ja pinkkeja pallukoita. Pallukoista irtoaa puuteria varovaisesti - meteoriitit eivät tuo voimakasta hohtoa eivätkä sinällään "kiinnitä" esimerkiksi meikkivoidetta.


Vaikka tässä purkissa vaaleanpunaisia ei ole paljon, on niitä kuitenkin sen verran että niiden ollessa purkissa iholle tarttuva sävy muistuttaa lähinnä vaaleaa, helmiäishohtoista poskipunaa. Poiminkin vaaleanpunaiset erilliseen purkkiin ja nyt loput kuulat antavat iholle enemmänkin tervettä hehkua, kostealle iholle taputellessa helmiäishohto on kuitenkin selkeä.

Odotin jotenkin innolla meteoriittien tuoksua, niin monet bloggaajatkin ovat aivan hulluna siihen. Pallukoita nuuhkiessani tuoksu muistutti minua lähinnä kypsemmästä naisesta eikä se ole jatkossakaan se syy miksi meteoriitteja hankkisin.


Näkisin meteoriitit lähinnä luksuslisänä meikkiin, en niinkään välttämättömänä osana. Isommalla siveltimellä huiskutellessa meikin viimeistelynä se antaa iholle säteilevämmän lopputuloksen ja myös sellaisen joka toimii jo iäkkäämmälläkin iholla.

Ostaisinko lisää meteoriitteja? Ehdottomasti. Jos hankin vielä lisää, haluaisin niiden olevan enemmän valkoisen, kullan, pronssin tai persikan sävyissä. Muistelen vieläkin kaiholla toissa joulun upeita pallukoita!

Onko teillä meteoriitteja tai himotteletteko niitä?
Muistakaa hemmotella itseänne <3 Ihanaa loppupäivää!


6 kommenttia:

 1. Oi ihanasta aloitit, tää Birthday-versio on niin nätti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin puhuu vain todellinen kosmen rakastaja: "Ihanasta ALOITIT.." :D

   Poista
 2. Voi miten ihanat! Mä meinasin myös tämän saman pakkauksen tilata, mutta sitten se kuitenkin jäi. Nyt vähän harmittaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun näin nuo laivalla ajattelin et hitto vie,sit harmittaa jos niitä ei nappaa mukaan! :D

   Poista
 3. Oon pitkään himoinnut meteoriittejä. En oikeastaan tiedä osaisinko käyttää niitä, mutta joku niissä vaan on jo usean vuoden ajan himottanut! :D

  http://www.siirikiviharju.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän noissa vähän onkin et eihän niitä välttämättä "tarvitse" mut ois ne silti saatava :p

   Poista