keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Ciate Mini Mani Month: Luukut 19-24 ja loppumietteet

Heii!


Lupailin kirjoitella vielä kynsilakkakalenterin viimeisistä luukuista joten tässä tulee. Hitto, saisipa kosmekalentereita haalittua muillekin kuukausille!


19. Luukku: Arter Party 5ml on yksi kalenterin kahdessa helmiäissävyssä hohtava lakka. Ovatko nämä tämän tyyliset nyt jotenkin trendikkäitä kun näitä oli tässäkin kalenterissa useampi? Lakka hohtaa pinkin ja violetin sävyissä.

20. Luukku: House Of Mirrors 5ml on hyvin perinteinen hopeinen hologrammilakka.

21. Luukku: Champagne Kisses 5ml on ihana vaaleanpunaglitterinen päällyslakka <322. Luukku: Roll Up, Roll Up 5ml on havunvihreä creme-lakka.

23. Luukku: Mostly A Minx 5ml on kaunis tummanpunainen creme-lakka. Huomaatteko miten ihanan jouluisia tämä ja edellisen luukun lakka ovat?

24. Luukku: Showtime 13,5ml on kalenterin ainoa täysikokoinen lakka mutta herranjumala miten UPEA tämä on!! Showtime on läpikuultavan kultapohjainen lakka kultaisella ja pinkillä glitterillä. En ole ehtinyt kokeilemaan tätä vielä mutta ilmeisesti tämä peittää täysin muutamalla kerroksella. Kertakaikkiaan IHANA!


Kaikenkaikkiaan tämä on ollut aivan loistava kalenteri. Tykkään minikoista, kalenterin monipuolisuudesta ja olin positiivisesti yllättynyt jopa mukaansujautetusta hoitolakasta. Hintahan on kova, melkein 90e, mutta kalenterin sisällöstä on iloa pitkäksi aikaa ja sen avulla saa hyvän kokonaiskuvan merkistä.

En tiedä vielä päädynkö hankkimaan mitään kosmekalenteria ensi vuonna mutta jos hankin, se voi hyvinkin olla tältä merkiltä.


Mutta nyt haluan kuulla miten teidän uusi vuosi meni? Olitteko kotona vai reissussa, porukassa vai ihan vaan omassa rauhassa? Tuliko tehtyä uuden vuoden lupauksia?

Ihanaa loppupäivää <3 


 

4 kommenttia:

 1. Tää Ciaten kalenteri oli kyllä tosi hyvä, katselin, että myös Essien oli tosi kiva, joten kynsilakkabrändit on onnistuneet. :) Mä en lupaile uutena vuotena koskaan mitään, joten ei lupauksia tälläkään kertaa. :D

  Hyvää uutta vuotta! <3

  VastaaPoista
 2. Mie tilasin eleveniltä tämän ja ainoa mistä en tykännyt oli tuo viila sekä se irtoglitter. :D

  Showtime on tullut joskus miulle aiemminkin, mutta en omista a-englandin She walks in the beautya enää, niin kiva saada "uudestaan".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo irtoglitterhässäkät on vähän hankalia,ite saan ainaki niillä sellasen sotkun aikaseks et ne jää helposti käyttämättä :D

   Poista