keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Signe Seebidin hemmottelutuotteita

Heii!

Ihana Signe Seebidin maahantuoja laittoi minulle jo jokin aika sitten kokeiltavaksi merkin tuotteita. Olen nyt oman aikani huokaillut näitä purkkeja katsellessa joten eiköhän höpötellä näistä tarkemmin!

Ensimmäisenä haluan avata vähän merkin periaatteita niille joille tämä ei ole tuttu. Virolainen Signe Seebid käyttää vain luonnollisia ainesosia tuotteidensa valmistuksessa, tuotteissa ei ole ollenkaan synteettisiä aineita. Valtaosin ne pakataan ympäristöystävällisiin pakkauksiin joten esimerkiksi näissäkin tapauksissa näkyvä lasi on merkille ominainen pakkausmenetelmä. Tuoksut ja värit ovat myös luonnollisia, ne tulevat esimerkiksi eteerisistä öljyistä ja luonnonkasveista. Kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä ja mikä tästä tekee vielä loistavampaa on se että merkki tekee yhteistyötä kehitysvammaisten kanssa! Maahantuojan sivuilta näkee selkeästi minkä toimintakeskusten kanssa yhteistyö suoritetaan ja että kyseisille ihmisille maksetaan työstään palkkaa.

Tutustelutuotteissa halusin kokeilla Signe Seebidin ruusutuotteita joten sain hypisteltäväksi Ruusunkukka Vartalokuorinnan ja Ruusukukka-Sheavoi Kylpyvoiteen. Ja nyt vinkkaus teille jotka eivät välitä ruusuntuoksusta - nämä eivät nimittäin tuoksu ruusulle lainkaan!


Ruusunkukka Vartalokuorinnan* avatessani ensimmäinen ajatus oli että mille tämä tuoksuu? Ylang-ylang ja sitruunaruoho ovat molemmat minulle tuoksuina aika vieraita ja menikin hetki yhdistellessä nimiä tuoksuihin. Useat luottavat eteerisiin öljyihin kohentaakseen kokonaisvaltaista hyvinvointiaan ja näihinkin öljyihin liitetään monia terveyshyötyjä.

INCI-lista tässä on lohdullisen lyhyt. Kauniiseen lasipurkkiin on pakattu sokeria, viinirypäleöljyä, glyseriiniä, e-vitamiinia sekä ylang-ylangin ja sitruunaruohon eteerisiä öljyjä. Koostumus onkin siis "märkää sokeria" ja kuorintatehot loistavat! Se mitä rakastan kaikista eniten on kuorintavoiteen jättämä öljyinen pinta iholle. Iho tuntuu selkeän öljyiseltä huuhtelun jälkeen mutta koska minun ihoni on atooppisen kuiva, häviää öljyisyys piakkoin. Ihanaa!


Ja tämä. Ai hyvänen aika. Ruusunkukka-Sheavoi Kylpyvoide* voittaa ehdottomasti palkinnon söpöydessään. Pieneen lasipurkkiin on pakattu sydämenmuotoisia kylpyvoidepaloja joiden sekaan on ripoteltu pieniä ruusunnuppuja. Tuoksu tässä on huomattavasti neutraalimpi kuin vartalokuorinnassa vaikka eteeriset öljyt ovat samat.

INCI-lista on tässäkin ytimekäs ja ennen kaikkea hoitava. Hellyyttävät sydämet sisältävät sheavoita, kaakaovoita, ylang-ylangin ja sitruunaruohon eteerisiä öljyjä.

Kylpyvoidepalaset voi liuottaa niin kylpyammeeseen kuin jalkakylpyynkin - itsellänihän ei ole kylpyammetta joten olen kokeillut tätä jalkakylvyissä. Täytän vadin kuumahkolla vedellä joka edistää palasen liukenemista ja olen ottanut muutaman ruusunnupunkin palasen kaveriksi veteen. Kylpyvoide toimii ennen kaikkea kosteuttavana hemmotteluna ja se on sanottava, tämän jälkeen ei sen suuremmin jalkavoiteita kaipaa! Varottaisin kuitenkin tallustelemasta ympäriinsä ilman sukkia tämän jälkeen, jalkapohjat jäävät selkeän liukkaiksi.


Itseeni näiden tuotteiden pakkaustapa ja ulkomuoto vetoaa, näistä tulee jotenkin ihanan maalaisromanttinen fiilis! Lasipurkit voivat olla hankalia pieneissä suihkutiloissa mutta olenkin ottanut esimerkiksi kuorinnan saunailtojen kaveriksi ja kylpypaloja en säilytä suihkussa ollenkaan.

Jälleenmyyjät löydät täältä. Itselleni oli todella positiivinen yllätys että esimerkiksi S-ryhmä on ottanut tätä merkkiä jonkin verran valikoimiinsa!


Näissä hempeissä fiiliksissä aurinkoista keskiviikkoa<3
*pr-näyte

6 kommenttia:

 1. Mä olen ostanut näitä Prismasta, ja se on mahtavaa, että voi löytää ruokakaupasta näin kivaa luonnonkosmetiikkaa. Valikoima voisi tosin olla pikkuisen laajempi, koska se oli aika rajattu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olin niin yllättyny itekin kun näihin törmäsin! Aivan loistavaa :)

   Poista
 2. Signe Seebidin tuotteet on ihan mahtavia! <3 Tykkään just tosta ulkoasusta ja lyhyestä incistä! Noi kylpypalat vaikuttaa kans tosi mielenkiintoisilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on niin hemppiksiä,sydämen muotosia ja vielä pieniä ruusunnuppujaki seassa ♡_♡

   Poista
 3. Näissä on ehkä yhdet söpöimmistä purkeista kosmetiikkamaailmassa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekana herää ajatus miten IHANIA nää ois rantasaunan pukuhuoneessa,sopis niin tunnelmaan!

   Poista