torstai 11. toukokuuta 2017

Eylure Lashfix ripsiliima

Ihanaa torstaita <3


Olen pohdiskellut aikani kirjoittaisinko tästä vai en, mieli tuntuu muuttuvan jatkuvasti. Minulle on muotoutunut epämääräinen suhde tähän ripsiliimaan joten jaetaan nyt fiilikset teillekin!


Nappasin siis tämän mukaani Sokokselta yksi ilta kun olin kipeästi ripsiliimaa vailla. Käytän nykyään irtoripsiä lähes joka meikissä ja yleensä olenkin turvautunut ripsien mukana tuleviin liimoihin. Jokin aika sitten aloin tilata ripsiä kymmenen parin pakkauksissa joissa ei tule ollenkaan liimaa mukana joten oli etsittävä hyvä liima vakituiseen käyttöön.

Liima tulee näppärässä lasipullossa ja korkin alta paljastuu käytännössä katsoen muovinen tikku jolla liima levitetään paikoilleen. Liima on omaan makuuni hieman liian juoksevaa, tykkään laittaa liimaa reilusti mutta tämän kanssa se ei niin helposti onnistukaan - yhtään suurempi määrä alkaa välittömästi valua ripsinauhasta ripsiin. Positiivisena piirteenä mainittakoon täysin läpinäkyväksi kuivuminen.


Ripsiliimasta myös puuttuu lähes täysin piirre mistä itse tykkään - liima ei muutu kovinkaan tahmeaksi ennen kuivumista. Tahmeaksi muuttuva liima auttaa ripsien asettelussa joten se on näppärä piirre jota jäin kaipaamaan. Ihan näin niinkuin sivuhuomautuksena, Kiss:n ripsiliima aloe veralla taas on tahmea mutta myös jää sellaiseksi kuivuttuaan eli pilaa kaikki ripset jatkokäyttöä ajatellen sekä tahma on todella inhottava nyppiä irti omista ripsistä ja luomilta.

Liiman haju on myös aika tajunnanräjäyttävä, en ole yhdessäkään liimassa törmännyt näin voimakkaaseen epämiellyttävään hajuun. Olen täysin hajusteettomien liimojen kannalla mutta tässä "ominaistuoksu" oli jo jotain ihan omassa lajissaan :D


Olen kuitenkin hyvin anteeksi antava epäkäytännöllisille tai ei-niin-miellyttäville piirteille JOS tuote toimii. Se minua onkin tässä viskonut mielipiteestä toiseen. Ensimmäisellä kerralla liima kesti hyvin aamusta iltaan mutta usealla kerralla ripset ovat alkaneet repsottaa jo iltapäivällä.

Kävikin hyvin koomisesti jokunen viikko sitten kun palasin yöllä takaisin reissusta, ripset repsottivat molemmissa silmissä puoliksi irti. Mietin, kuinkahan kauan ne olivat siinä vaiheessa ja ehtineet roikkua eikä kukaan maininnut mitään. Lohdutan itseäni ajattelemalla että ehkä ne irtosivat vasta kotimatkalla ;)

Olen myös pistänyt merkille että mitä enemmän "kerroksia" luomilla on, esimerkiksi luomivärinpohjustaja ja useita luomivärejä, sitä surkeammin tämä kestää. Ongelmia tulee myös jos ripsinauha on yhtään normaalia paksumpi tai jäykempi. Minähän en tykkää tsekkailla jo meikattuja kasvoja pitkin päivää ja vaadinkin kestävyyttä meikiltä, tämä ei siis täytä tuota kriteeriä valtaosan ajasta.


Olisiko teillä suositella jotain kestävää ripsiliimaa vakituiseen käytöön?

2 kommenttia:

  1. Tämä on munkin mielestä melko huono liima. Jotenkin voisi kuvitella, että firma, joka tekee irtoripsiä, osaisi tehdä myös hyvän liiman niille. Revlonin liima on ollut tähän mennessä paras !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. IHANAA kuulla et vika ei välttämättä ookaa käyttäjässä :D Ihan totta,tuo brändi on vielä nii valtavaki ripsien saralla.

      Poista