keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Meikki-inspiraatiota maaliskuulta '17

Heii!

Tykkään aika ajoin postailla meikkikuvia - niitä kertyy jonkin verran ja läjässä nämä ovat mielenkiintoisempia katsellakin.

Tässä siis näitä, olkaa hyvät!


Kuvasarjan ensimmäiseen meikkiin sain itseasiassa itsekin inspiksen jonkin ulkomaalaisen meikkivideon kautta. Videossa muuten neuraaliin silmämeikkiin oli yhdistetty räväkämpiä sävyjä alaluomella.

Itse tein yläluomien meikin neutraaleilla ruskeansävyillä ja jätin varjostuksenkin suhteellisen hailakaksi. Ala luomelle yhdistin kahta oranssinsävyä - lähes punaista tummanoranssia ulospäin mentäessä sekä todella hohtavaa keskioranssia. Tykkäsin tästä yksinkertaisesta mutta räväkästä meikistä, nyt jo kymmenet eri variaatiot pyörii mielessä! Jos muuten nuo oranssit sävyt jäi uteluttamaan, on ne Sleekin Shangri La-paletista.


Seuraava meikki olikin minulle niin kovin tuttu ja turvallinen lähes kymmenisen vuotta sitten. Likaiset luumunsävyt toimivat hyvin niin silmieni värin kuin ihonikin sävyn kanssa joten aikana ennen värikokeiluja oli tämä kova sana ;)

On hauska huomata miten tottumukset ja mieltymykset muuttuu, nyt tämä meikki tuntui lähes konservatiiviselta! :D Meikin ainoa valopilkku on metallinhohtoinen haalea vaaleanpunainen liikkuvalla luomella, varjostuksen hoidin kahdella mattaluomivärillä.


Ja uppista keikkaa, sitten hypättiinkin takaisin oranssin ja punaisen sävyihin! Viime vuoden puolella minulle kantautui L'Orealin La Palette Glam josta löytyy muutama kaunis lämmin sävy mutta jostain syystä paletti on ollut jotenkin.. Hankala. Pigmentti ei ole aivan kohdallaan eikä värit tahdo toistua iholla niin kirkkaina ja puhtaina kuin paletissa itsessään.

Halusin kuitenkin nyt kerrankin kokeilla silmämeikkiä ainoastaan paletin oranssia ja vaaleahkoa viininpunaista käyttäen. Molemmat luomivärit ovat lähinnä satiinisia, näillä ei siis saa aikaiseksi ah niin rakastamaani metallipintaa. Molempia luomivärejä joutui kerrostamaan saadakseen ne kunnolla erottuviksi ja käpyhän siinä meinasi palaa.. Kauniit sävyt, huonohko toteutus. Huomaa muuten häivytyksistä että kärsivällisyys oli jo kauas kadotettu!


Joko siellä alkaa kevät puskea värimaailmassa läpi?

5 kommenttia:

 1. Tosi kauniita meikkejä! Ymmärrän hyvin miksi tuo keskimmäinen on ollut luottomeikki, sopii sulle todella hyvin :) Ja värileikit on aina hauskoja, etenkin keväällä ja kesällä <3

  VastaaPoista
 2. Oi miten upeita! Oot hurjan taitava meikkaamaan :) Varsinkin toi ensimmäinen meikki iskee muhun, toi alaluomen värikäs rajaus on ihan älyttömän siisti! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana♡ Siis tuo on vielä niin helppo toteuttaa millä vaan räväkällä sävyllä!

   Poista
  2. Ihana♡ Siis tuo on vielä niin helppo toteuttaa millä vaan räväkällä sävyllä!

   Poista