sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Ystävänpäivän fiilistelyjä

Nyt taas on koittanut tuo ihanan pörröisen höttöinen rakkauden päivä!

Suomessa tätä vietetään lähinnä juurikin YSTÄVÄNpäivänä mutta monissa muissa maissa ystävänpäivä on rakastavaisten juhlapäivä. Itse olen viettänyt tätä niin ulkoimailla kynttilän valossa shampanjoineen kun kotimaassa mässyvuoren keskellä ystävien kanssa. Tänä vuonna ensimmäistä kertaa vuosiin kävikin niin hyvä tuuri että saan parhaan ystäväni luokseni joten tämän vuoden juhlistaminen kuluu höpöttämisen ja herkkujen parissa.


Jotta nyt pysyttäisiin tämän päivän väreissä päätinkin esitellä teille niin ylityttömäiset kynnet kuin samalla sävymaailmalla ratsastavan meikinkin ;)

Näihin simppeleihin kynsiin käytin Mavalan Jasmin*-lakkaa keskisormiin ja nimettömiin sekä Orly Breathablen Happy&Healthyä* loppuihin. Tottakai sen lisäksi nimettömiin ja keskisormiin oli liimailtava hieman pisaranmuotoisia strasseja sekä peiteltävä Happy&Healthy kimaltavalla päällyslakalla.

Tuo Happy&Healthy on väriltään hassu - valtaosin kuvissa sävy näyttää aika kesyn vaaleanpunaiselta mutta tietyssä valossa lähes neonsävyltä. Sävy myös kuivuu puolimattaiseksi kiiltävän sijaan.


Halusin herkkäillä meikissäkin. Päädyin silmissä mattasävyinä viininpunaiseen ja neutraalin oranssiin sekä metallinhohtoiseen vaaleanpunaiseen. Rajasin alaluomet sisäpinnalta valkoisella ja ripsien tyvestä samalla oranssilla mitä käytin viininpunaisen häivyttämiseen yläluomella. Lisäsin irtoripset ja laitoin vielä alaripsiin ripsiväriä.

Huulille nappasin ihanan vanhan roosan sävyn Rimmeliltä. Apocalipsin 101 Celestial on vaan uskomattoman kaunis sävy. Vaikka Apocalipsiä kuvataan huulilakaksi ei se kuivu huulille täydellisesti mutta on todella pigmenttinen ja kestää hyvin paikallaan.


Nyt minäkin siirryn nauttimaan tämän päivän fiilistelystä ja valmistautumaan parhaan ystäväni tuloon. Vaikka tässä maassa ei olekaan mansikkasesonki ajattelin silti ostaa mansikoita ja viettää iltapäivän niitä kuorrutellessa!


Pitäkää siis rakkaitanne lähellä ja rakastakaa,ihanaa Ystävänpäivää Muruset<3
*pr-näyte

14 kommenttia:

 1. Onpa toi Orlyn lakka nätti. <3 Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis meikki, ja etenkin huulipuna näyttää superkivalta!

  VastaaPoista
 3. Kauniit kynnet ja meikki :) Itse päivää jäljessä tein vaaleanpunaisen hempeän meikin, jotenkaan eilen aamulla kiireessä ei koko ystävänpäivä tullut mieleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei täälläkää nii ystävänpäivää fiilistelty sinä oikeena päivänä :p

   Poista
 4. Ihanan hempee meikki <3 sopi hyvin ystävänpäivään

  VastaaPoista
 5. Mä en kestä miten ihanat kynnet! Niin upeat sävyt <3 Ja tosi kaunis meikkikin, pinkki sopii sulle älyttömän hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin korostaa ainaki vihreitä silmiä! Ja kynsissä tunnun hyvin usein sortuvan ylityttömäisiin sävyihin ^_^

   Poista