tiistai 31. tammikuuta 2017

Perusmeikin edulliset lempparit

Tänään voitaisiinkin sitten kurkata muutamaan meikkituotteseen jotka ovat lähes poikkeuksetta minulla käytössä joka meikissä. Näitä molempia yhdistää edullisuus ja yleisesti ottaen helppo saatavuus.


Essencen Waterproof Gel Eye Pencil oli ihan ykköslöytö. Olen käyttänyt vesirajalla vaaleanpunaista/vaalean beigeä/valkoista kajalia kirkastamaan katsetta niin kauan kuin muistan mutta pysyvyys on yleisesti ottaen ollut aika heikkoa. Vedenkestävästä kosmetiikasta minulla on aika huonosti muuten kokemusta mutta varsinkin tässä tarkoituksessa se on aivan loistava ominaisuus!

Tämä kuuluu niihin silmämeikkikyniin joita ei tarvitse teroittaa vaan niitä rullataan lisää ulos muovihylsystä. Massa ei ole murenevan pehmeä enkä ole esimerkiksi saanut sitä ikinä katkeamaan mutta silti se levittyy sulavasti. Piirretty jälki kuivuu kiinni ihoon joten se ei liukene heti vesirajaltakaan vaikka saattaakin kaivata lisäämistä jossain vaiheessa.


NYX Tinted Brow Mascara sävyssä Espresso oli impulssiostos joka on jäänyt käyttöön pysyvästi. Kulmageeli on itselläni kulmien meikkaamisen viimeinen askel ja kun siihen on tottunut,ei ilman sitä enää osaa olla. Espresso on sävyistä toiseksi tummin ja suht kylmä - en kuitenkaan viileäksi tätä kutsuisi ja yksinään käytettynä tämä olisikin minulle luultavasti liian lämmin.

Kulmageelissä on näppärän kokoinen harja,huomattavasti pienempi esimerkiksi verrattuna normaaliin ripsiväriharjaan. Pigmentti ei ole pelottavan voimakasta mutta tätä pystyy kerrostamaan lähes loputtomiin joten tälläkin saa aikaan voimakkaampaa sävyä. Kulmavärimassa kuivuu kovaksi pitäen kulmat ojennuksessa - tämän ominaisuuden takia yksittäisiä karvoja myös pystyy huijaamaan paksummiksi usemmalla kerroksella.


Vaikka NYX on ollut Suomenkin kamaralla jo jonkin aikaa,en ole vieläkään saanut tutustuttua merkkiin paremmin. Essenceltä taas on tullut ohimennen napattua vaikka mitä ;)



Löytyykö sieltä lemppareitä NYXiltä joita minunkin olisi syytä kokeilla?

Ihanaa tiistaita<3

2 kommenttia:

  1. Minä pidän todella paljon NYX:n tuotteista ja esimerkiksi NYX:n Butter Lipstick huulipunat ovat omaan mieleeni :).

    VastaaPoista