lauantai 4. syyskuuta 2021

Se hehkutettu antiperspirantti - Löwengrip Count On Me

 *saatu ilmaistuote
 
 
 
Heii ihanat!
 
Tämä tuote taitaa kuulua sellaiseen kategoriaan, ettei siitä sen suuremmin yleensä tule kirjoiteltua. Löwengripin tuotteet ovat olleet minulle hieman tuntemattomampia, mutta en voinut olla huomaamatta kohua, joka nousi aikoinaan Löwengripin antiperspirantista.

Kuulun itse niihin, että hikoilen herkästi ja se on aiheuttanut jopa ongelmiakin atopiani kanssa. Olen kokeillut kymmenittäin suihkeita, stickejä ja roll on-antiperspirantteja. Olen kokeillut apteekeista saatavia hieman enemmän erikoistuotteiksi laskettavia tuotteita. Jossain kohtaa tilanne on ollut niin paha ihon kunnon kannalta, että ihotautilääkäri suositteli jo botox-pistoksiakin lopettamaan hikoilun ja katkaisemaan ihottumakierteen. Sillä olenkin utelias kokeilemaan vaikka mitä uusia tuotteita, jos sillä saisi ihon kostumisen paremmin kuriin ja näin vältettyä säännölliset kortisoonikuurit ihon takia.


Löwengripin antiperspirantit ovat perinteisiä antiperspirantteja, eli toimivat samalla toimintaperiaatteella kuin muutkin antiperspirantit. Niiden on tarkoitus hillitä tai vähentää hikoilua ja näiden antiperspiranttien koostumuksessa on jokin mennyt niin oikeaan, että ne onnistuvat tehtävässään aivan loistavasti.

Antiperspirantti on pakattu pehmeähköön tuubiin ja korkin alta löytyy muovinen kuula. Tuote on koostumukseltaan tosi ohutta eikä lainkaan voidemaista, sillä se varmasti imeytyykin niin tehokkaasti minkäänlaisia jälkiä jättämättä. Sanoisin, että tämä kannattaa levittää yötä vasten pestyihin kainaloihin, jostain syystä tehosta saa tällöin paremmin kaiken irti. Tuoksultaan tämä on makea, mutta yllättävän mieto, enkä haista sitä enää ollenkaan muutamien tuntien jälkeen.

Omalla iholla Count On Me* kuumottelee ollessaan vielä kostea, mutta kuivuttuaan ei tunnu yhtään miltään. Pelkäsin alunperin, ettei kainaloni kestä tätä tuotetta. En kuitenkaan ole missään vaiheessa saanut siitä minkäänlaista reaktiota, eikä kuumottelu jatku koskaan enää kuivumisen jälkeen.


Vielä tehosta sananen. Tämän tuotteen loistavuus tulee siinä, ettei kainalot tunnu kosteilta tai hikisiltä vielä seuraavana iltanakaan ennen suihkua. Tehossaan tämä muistuttaa minua hieman apteekeissa myytävistä Triple Dry-merkin tuotteista. Count On Me pitää hien poissa todella hyvin ja ainakin itselläni tuntuu vaikuttavan myös kainaloiden hajuihin. Tämä on Löwengripin antiperspiranteista ainoa, jota olen kokeillut, mutta ainakin Virve on maininnut, ettei ole huomannut ihan kauheasti merkin eri antiperspiranttien välillä eroja.

Oletko itse kokeillut Löwengripin antiperspirantteja, tai oletko utelias niiden suhteen? Mikä on sinun luottotuotteesi?


Rentouttavaa viikonloppua💓
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti