lauantai 10. heinäkuuta 2021

3x kirkkaat kynnet

 Heii ihanat!

Näin helleaallon kunniaksi ajattelin, että kirjoittelisin teille hieman kivan värikkäistä kynsilakoista! Kaikki näistä lakoista siis löytyvät omista jemmoistani ja huomaan kaivavani nämä usein kevään tienoilla esille. Ainakin viimeinen näistä lakoista on edelleen myynnissä, arvelisin kyllä muidenkin löytyvän, Mavalaa on niin hyvin aina saatavilla.

Kolmikko on siis tällä kertaa täysin Mavalaa ja se johtuu yksinomaan siitä, että tykkään Mavalan pikku pulloista ja niitä on minulle kulkeutunut varmaankin muutama kymmenen. Mainitsen nyt vielä, että kaikissa lakoissa on Mavalan tapaan ohut, pieni sivellin. Sivellin on ihan ookoo, mutta toivoisin tämänkin merkin siirtyvän leveämpiin siveltimiin.
 

Ensimmäisenä on Mavalan oranssi 979 Phoenix.
 
Phoenix on kirkkaudessaan varmasti useita halloweenista muistuttava, mutta minulle tästä tulee mieleen auringonpaiste ja kesäkukkaset. Tämä on kauniin paahteinen, kirkas oranssi. Lakka muistuttaa koostumukseltaan hieman geelimäistä ja onkin jonkin verran läpikuultava, tätä siis kannattaa lakkailla yksi paksu kerros tai kaksi ohuempaa. Lakasta myös löytyy aivan minimini helmiäistä, mutta se ei niinkään näy lopputuloksessa.
 
 
Seuraavana löytyvä 983 Fancy Pink onkin sitten kirkas tumma pinkki.
 
Koostumus on creme-laatuinen ja tällä saa täysin peittävää jälkeä yhdellä kerroksella. Aivan minun lakkani siis! Rakastan lakkoja, joita ei tarvitse kerrostaa ja jotka asettuvat kauniiksi helposti. Sävynä tämä on juuri sopivan kirkas, että tähän kiinnittää huomiota, mutta ei niin kirkas, että se menisi neonista. Minulle tämä on sellainen ultra-tyttömäinen sävy!
 
 
Viimeisenä onkin Mavalan 985 Psychedelic Lime.
 
Tämä on laadussaan näistä minulle kaikista "ärsyttävin", sillä tätä tarvitsee täyteen peittävyyteen kaksi paksua kerrosta ja sitten kolme ohuempaa. Tästäkin löytyy Phoenixin tapaan minimini helmiäistä, mutta lakkausten kuivuttua sitä ei kyllä erota. Myös väri tuntuu herättävän tunteita, toisten mielestä tämä on selkeä vaalean lime, useiden taas keltainen😅

Jos kirkkaat lakat tuntuvat olevan liikaa, voi niitä aina käyttää aksenttikynnessä tuomaan vähän jotain erilaista. Psychedelic Lime ja Phoenix on minulla yksi niistä lakoista, jotka usein päätyvät talvellakin aksenttikynsiin.
 
 
Mavalan lakkoja voit kurkistella esimerkiksi täältä ja täältä.


Ihanaa lauantaita💓
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia: