lauantai 22. toukokuuta 2021

COACH kevät ja Jimmy Choon yllättäjä

*saatu ilmaistuote
 
 
 
Heii ihanat!

En olekaan hetkeen kirjoitellut taas tuoksuista, joten ajattelin teille niistä kirjoitella. Mietin myös, jos tässä kesän korvilla kirjoittelisin teille vähän yhteenvetopostausta tuoksuista, joihin tartun enemmän näin ilmojen viiletessä. Omat käyttötottumukset ovat itselle niin automaattisia ja huomaamattomia, ettei niistä aina edes ymmärrä kirjoitella :)

Halusin mainita teille nyt kahdesta uudesta tuoksusta, joista toinen sopii hyvin lämpimiin ilmoihin ja toinen oli ihan täysi yllättäjä. Jimmy Choohan on tunnettu kevyistä kukkaistuoksuistaan, mutta nyt ulos tuli jotain ihan muuta!
 
 
COACH Floral Blush* on tyylissään klassinen kesä- tai toimistotuoksu. Se on kevyt, kukkainen ja pirskahteleva. Se muuttuu iholle asetuttuaan selkeästi pehmeämmäksi, eikä ole tilaa hallitseva. Pullo on upea yksityiskohtineen ja liukuväri tuo siihen kauniin sävymaailman. Kierrettävä suihkemekanismi on nerokas ja se auttaa lukitsemaan suuttimen kunnolla. Tuoksua kokeillessa, heti ensisuihkauksesta pystyin haistamaan tämän avautuvan greipillä. Tuoksu makenee hieman persikan ja goji-marjan kautta, mutta jää omalla ihollani kirpeän kukkaiseksi. Pohjalla olevat nuotit eivät tuo tähän niin lämpöä tai syvyyttä, vaan ne lähinnä tasapainottavat tuoksun kokonaisuutta. Minulle tämä tuoksu on hyvin "teemäinen", vaikka teetä tuoksunuoteista ei löydykään.

Tuoksunuotit:
Alkunuotit - goji-marja, greippi
Sydännuotit - pioni, persikka
Pohjanuotit - myski, valkoinen puu
 
Tuoksut tuovat minulle aina selkeitä mielikuvia ja tätä tuoksuttaessani näen kesäpäivän, lämpimän tuulen ja tuulessa soljuvat hameenhelmat. Tuoksu on raikas ja helppo, aivan kuin leikkisä kesätuuli. Verrattaessa esimerkiksi COACHin toiseen tuoksuun, The Fragranceen, tämä on huomattavasti kevyempi, vähemmän makea ja kirpeämpi.
 

Seuraavaksi vuorossa onkin sitten hajuvesimaailman lähiaikojen todellinen villikortti, Jimmy Choon I Want Jimmy Choo*. Koska Jimmy Choon tuoksut ovat seuranneet tietynlaista polkua jo jonkin aikaa, tuli tämä aivan puskista. Jos Jimmy Choon tuoksut eivät ole sinua varten keveytensä vuoksi, kannattaa tämä uusin tulokas käydä tuoksuttelemassa. Siinä missä aiempia merkin tuoksuja on yhdistänyt kukkaisuus, tyttömäisyys ja keveys, tulee täältä enemmän syvyyttä ja täyteläisyyttä.
 
Tuoksunuotit:
Alkunuotit - persikka, mandariini
Sydännuotit - jasmiini, punainen lilja
Pohjanuotit -  vanilja
 
Tuoksu aukeaa aika voimakkaan persikkaisena, josta löytyy häivähdys makeaa mandariinia. Persikan ja jasmiinin liitto on omaan nenääni kaunis ja huumaava, jasmiinituoksut tuntuvat iskevän minuun aina. Pohjan syvyys nojaa makeaan vaniljaan, joka pyöristää tuoksua valtavasti ja vie siitä alun terävyyttä. Tätä on jonkin verran verrattu Carolina Herreran alkuperäiseen Good Girliin ja voin sen hyvinkin haistaa, tämä on kuin hedelmäisempi ja pikkiriikkisen kevyempi versio Good Girlistä. Jos Good Girl ja sen tyyliset tuoksut iskee, iskee tämäkin todennäköisesti.
 
I Want Jimmy Choo tuo minulle mieleen viilenevät illat tai coctail-tilaisuuden. Sen vaniljaisuus lämmittää kehoa ja mieltä, tuoksu tuntuu arvokkaalta ja ylelliseltä. Pullo muistuttaa minua taikajuomasta, mikä tottakai tuo tuoksuun oman säväyksensä.
 
 
Kevään ja kesän tuoksulanseeraukset eivät yleensä ole minua varten, silloin markkinoille putkahtaa usein niitä kevyempiä tuoksuja. Jimmy Choon tuoksu oli minun nenääni kuitenkin hyvin syksy-lanseerauksen oloinen ja siitä syystä minun mieleeni. Mielenkiinnolla jään odottamaan, tuleeko merkiltä lisää täyteläisempiä tuoksuja nyt, kun siihen suuntaan on varpaita kastettu!


Ihanaa viikonloppua💓
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti