keskiviikko 11. marraskuuta 2020

Kestävä meikkivoide jopa maskin alle - Shiseido Synchro Skin

*saatu ilmaistuote
 
 
 
Heii!
 
Pandemia-aika pitkittyy ja tähän vuoden aikaan kyytiin tahtoo hypätä influenssakin. Vaikka Suomessa ei ole maskipakkoa, on sitä silti kuitenkin suositeltu ja tartun siihen itsekin mennessäni kauppakeskuksiin ja muihin julkisiin tiloihin, joissa välimatkaa on vaikeampi pitää.

Minulla on ainakin ollut vaikeuksia meikkivoiteen pysyvyyden kanssa, lämmin ja kostea hengitys kun tahtoo sulattaa kaiken kasvoilla. Sillä olenkin kokeillut nivaskan meikkivoiteita ja nyt löytyi parhaiten pysyvä!


Shiseidon Synchro Skin Self-Refreshing Foundation* tuntui tekevän jonkin verran aaltoja tullessaan. Meikkivoide on öljytön, siitä löytyy SPF30, se on peittävä ja pysyvä. Sen pitäisi kestää öljy ja hiki, yhdistelmänä nämä ominaisuudet vaikuttavat loistavilta. Pakkaus on muuten todella näppärä, korkki käännetään pumpun aktivoimiseksi. Sävyistä Shiseidolle myös plussaa, tästä nimittäin löytyy jopa lähes tarpeaksi vaalea sävy minulle! Nappasin sävyn 120 Ivory ja se on lähinnä neutraali pohjaltaan, yleensä suosin keltaisempaan taittavia.

Tämä kuuluu niihin meikkivoiteisiin, jonka kanssa vähemmän on enemmän. Meikkivoide on upean peittävä ja ohuemmalla kerroksella siitä saa aikaan joustavan kauniin pinnan. Paksumpi kerroskaan ei näytä aluksi yhtään hassummalta, mutta voi alkaa näyttää päivän mittaan raskaammalta. Koostumus on todella jännä, tämä ei kuivahda ihoon kiinni Estee Lauderin Double Wearin tapaan vaan jotenkin onnistuu pysymään ihon pinnalla vaikka öljy tai hiki puskisi sen alta. Pinta kuivahtaa lähinnä mattaisen satiiniseksi ja voi alkaa kiillellä päivän mittaan, mutta ei liejuunnu ikävästi tai vaju ihohuokosiin. Itse en käytä maskeja pitkiä aikoja kerralla, mutta minkä koin tämän tuotteen kanssa näppäräksi oli se, että vaikka pinta "sulaa" hengityksestä, pysyy meikkivoide kauniita kun sen vain painelee öljyttömäksi maskin pois ottamisen jälkeen. Olen huomannut tämän myös toimivan hyvin raskaampien aurinkovoiteiden kanssa - meikkivoide kuivahtaa juuri sopivasti, että se sitoo alla olevan aurinkovoiteenkin paremmin ihoon.

Jos olen kaivannut pohjasta vielä kestävämpää, olen laittanut päälle Goshin vedenkestävän irtopuuterin, se saa meikkipohjasta sitkeämmin paikallaan pysyvän. Tämä ei tosin ole minulle joka päiväinen kombo, eli en tiedä tukkisiko se ihoa pidemmän päälle. Tätä irtopuuteriahan voi kokeilla muidenkin meikkivoiteiden kanssa, jos kipuilet meikin sulamisen kanssa.
 
Muita Shiseidon tuotteita voit kurkata täältä.
 
 
Ihanaa keskiviikkoa💓
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanalta :) Mulla on viharakkaussuhde juurikin siihen Doubleweariin. Siinä ehkä eniten häiritsee se, kun se heti kuivahtaa ja on niin matta ja omaan makuun liian tuhti vaikka laittaisi kevyestikin. Sit taas se pysyvyys siinä välillä voittaa nämä muut miinukset :D Mutta kuulosti hyvältää tämä Shiseido. Täytyy pistää korvan taakse :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on myös ristiriitainen suhde doubleweariin, kuivahtamisessa on hyvät ja huonot puolensa.. Huonot varsinkin jos on hidas levittämään meikkivoiteen :D

      Poista