tiistai 29. syyskuuta 2020

Maailman Sydänpäivä 29.9 + huulipuna arvonta!

*saatu ilmaistuote arvontaan
 
 
Heii!
 
Ollaan taas siinä vaiheessa vuotta, että edessä on Maailman Sydänpäivä. Sydänpäivänhän on tempauksineen tarkoitus saada enemmän huomiota sydänsairauksille ja itse haluan tuoda enemmän ihmisten tietoisuuteen sitä, ettei sydänsairaudet ole vain vanhemman väen "ongelma". On tärkeää pitää itsestään kokonaisvaltaisesti huolta, minulle stressinhallinnan opettelemisessa on ollut eniten työtä. Elimistössä kaikki vaikuttaa kaikkeen ja jos mieli ei voi hyvin, harvemmin voi vartalokaan.

Tietoisuutta levittääkseni olenkin jo muutamana vuotena järjestänyt Sydänpäivänä teille huulipuna-arvonnan esitellen samalla kyseisen huulipunan.
 

Tämän vuoden arvottava ja esiteltävä huulipuna on Clarinsin Joli Rouge Velvet sävyssä Deep Red*, Clarins siis halusi lähteä arvontaan mukaan💓

Clarinsin Joli Rouge Velvet on Clarinsin mattapunasarja ja Deep Red on kylmä, syvä punainen. Huulipunassa on käteväksi muotoiltu pää ja sillä onkin helppo sipaista puna huulille tarkastikin. Puna ei leviä huulille liukkaan kiiltävästi vaan kitkaisemmin, niinpä se pysyykin paikallaan hyvin ja asettuu hieman samettiseksi. Useiden mattapunien tapaan tämä ei tunnu huulilla kuivalta tai hankalalta, taisin itsekin tähän nyt vahingossa ihastua tarkoitettua enemmän!


Sitten siihen arvontaan.

- Saat yhden arvan blogin puolella osallistumisesta ei-rekisteröityneenä (anonyymina) lukijana.
- Kaksi arpaa kun osallistut blogin puolella ja olet rekisteröitynyt lukija bloggerissa
- Kumpaan tahansa tapaan osallistua saat +1 arvan jos seuraat blogia instassa _nannatee (tässä tapauksessa ilmoita osallistumisessa IG-tunnus)
 
Toisin sanoen, osallistua voi vain blogin puolella, arpojen määrä riippuu siitä oletko blogin rekisteröitynyt lukija bloggerissa ja seuraatko blogia instassa.

Osallistu arvontaan näin:
- Vastaa kysymykseen: Kuinka sinä pidät huolta mielestäsi?
- Jätä kirjallinen suostumuksesi sähköpostiosoitteesi käyttöön voitosta tiedottamistarkoituksessa jos onni osuu kohdallesi (esim. Annan luvan käyttää sähköpostiosoitettani voitosta tiedottamiseen)
- Jätä toimiva sähköpostiosoitteesi ja jos seuraat instassa, IG tunnus
 
Arvonta on auki 11.10.2020 puoleen yöhön asti.

Otan voittajaan yhteyttä muutaman viikon sisällä arvonnan sulkeutumisesta ja poistan kaikki osallistumisviestit saatuani yhteyden voittajaan. Muista tarkkailla sähköpostiasi, jos en saa voittajaa kiinni viikkoon, arvon uuden voittajan!
 

Onnea arvontaan ihanat💓
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti