tiistai 2. kesäkuuta 2020

Uudet ja vanhat suosikit essenceltä!

*saatu ilmaistuote


Heii!


Tämä on postaus joka on tehnyt tuloaan niin kauan, että osa tuotteista on jo loppu tai loppumassa.. 😅 Osa tuotteista on omia ja osa saatu, merkkailen ne teille erikseen kun niistä kirjoittelen.

Sitähän ei voi kiistää etteikö essenceltä tekisi loistavia löytöjä, olen itsekin löytänyt merkiltä muutaman vakkarin. Olen aiemmin kirjoittanut enemmän essencen ripsareista, joten nyt jätin ne kokonaan pois.


Aloitetaan ensimmäisenä siveltimistä. Violetti Eye Blender-häivytyssivellin on yksi niistä, joka on tainnut jo poistua. Ostin niitä muutama vuosi (?) sitten kaksin kappalein, niin näppäräksi sen koin. Sivellin on pehmeä ja tuuhea, se toimii minulla parhaiten häivytyssävystä ylöspäin häivyttämiseen. Valkoinen Precise Eyeliner Brush-rajaussivellin on napakka ja ihanan kapea.Se minulla on käytössä varsinkin puuterimaisiin rajauksiin ja kulmapomaden kanssa. Siveltimellä saa tarkkaa jälkeä ja kulmiin onnistuu yksittäisetkin kulmakarvavedot.

Seuraavaksi päästäänkin sitten meikkituotteisiin. Make Me Brow* on hinta-laatu-suhteeltaan aivan loistava, värillinen kulmageeli. Geeli tuo niin väriä kuin pitoakin ja pieni harja on todella kätevä käytössä. Nämä kestää pienen ikuisuuden! Insta Perfect Highlighter*-korostustipat ovat myös muistaakseni poistuneita tuotteita ja näitä olen ihan oikeasti harmitellut. Vaaleasta korostustipasta minulla on jäljellä varmaan enää 1/5 ja, pronssisesta yli puolet. Sekoitan jompaa kumpaa poikkeuksetta aina meikkivoiteen sekaan, näin mattaisimmastakin meikkivoiteesta tulee kuulaampi ja ihosta eläväisemmän näköinen peittävienkin tuotteiden kanssa.


Sitten päästäänkin läjän puuterituotteisiin ja huomaatteko mitkä ovat "hieman" yliedustettuina? No tottakai korostustuotteet😂

Aloitetaan nyt kuvan ainoasta ei-korostustuotteesta ja siitä jo loppuneesta eli Brighten Up! Banana Powder-puuterista. Tästä olen itseasiassa kirjoittanut aiemminkin, kyseessä on essecen todella vaaleankeltainen banaanipuuteri, jota tykkään käyttää itseasiassa koko meikin kiinnitykseen - saan näin myös taitettua usein liian punertavaa meikkipohjaa. Puuteri on hieman pöllyävä ja jauhoinen, mutta tässä hintaluokassa se ei minua haittaa. Olen tainnut ostaa näitä nyt jo neljä? Seuraavaksi minulle jo muutama vuosi sitten toiselta bloggaajalta kantautunut Light Up Your Face-korostuspaletti, josta loistaa jo pannukin. Paletissa on vaalea satiininen kylmä ruskea sekä hohtavat vaaleanpunainen sekä lämpimän vaalea pronssi. Satiinisenkin sanotaan olevan korostukseen mutta mielestäni siinä ei niin paljon hohtoa ole, itseasiassa omassa käytössä se on käynyt varjostuksiin. Korostuspuuterit hohtavat upeasti ja ovat kerrostettavissa vaikka ovatkin koostumukseltaan hieman kuivia, tosin syy voi olla tuotteen iässäkin. Tämä on pitkään ollut yksi luottopaleteistani, niin kuin näkyy!

Sitten uusi korostuspuuteripaletti Choose Your Glow*. Siis, ah. Tätä palettia kokeillessani huomasi selkeän koostumuksellisen eron vanhaan korostuspuuteripalettiin, nämä napit ovat tiiviimpiä mutta koostumus on selkeästi hienojakoisempaa. Paletissa on kylmän persikkainen, kalpean kultainen ja kylmähkön pronssinen korostuspuuteri ja näillä hohtaa sitten vaikka sinne kuuhun asti. Viimeinen korostuspuuterituote on Glow Like A Mermaid*, tämäkin käsittääkseni poistunut. Tämä tiiviimpi korostuspuuteri voi näyttää epäkäytännölliseltä, mutta sitä se ei itseasiassa ole - kaikkia sävyjä sipaisemalla kasvoille saa lähinnä kultaista muistuttavan hehkun. Tämän loistavuus tulee vielä siinä, että kaikkia ihania hohtavia sävyjä voi käyttää myös silmämeikissä.


Yksinomaan näitä korostuspuutereita vertaillessani tuli hyvin esille, miten erilaiset tuotteet voivat vaatia erilaisen levitystavan/siveltimen. Glow Like A Mermaid ja Light Up Your Face-paletin tuotteet levittyvät parhaiten normaalilla korostuspuuterisiveltimellä (hieman pienemmällä eikä kamalan lötköllä) kun taas Choose Your Glow näytti kauniimmalta viuhkasiveltimellä, tiiviimmällä siveltimellä se toi enemmän esiin tekstuuria ja sillä sai aikaan herkemmin överit.

Jos siis jokin korostustuote ei näytä sinulla heti kauniilta, älä heitä kirvestä kaivoon vaan kokeile toista levitystekniikkaa. Jos korostuspuuteri tuo tekstuuria esiin esimerkiksi poskipäillä, usein sen helpottamiseen ei tarvita muuta kuin tuotteen "hierominen" paremmin ihoon sormin siveltimellä levityksen jälkeen.

Onko teillä essence-suosikkeja tai sellaisia tuotteita mitä suosittelisitte? Onko kohdalle osunut täysiä huteja?


Ihanaa uutta viikkoa💓






 

6 kommenttia:

  1. Tuo banaanipuuteri on tosi hyvä, mulla taitaa olla toinen nyt menossa :D laitan silmien alle tai silmämeikinpohjustusaineen päälle. Tai koko kasvoille :) essencen meikit on ihania!

    VastaaPoista
  2. Essencet on yleensä joko täysin hittejä tai huteja. Hutien kohdalla tulee kyllä välillä huomattua, että ostin edullisen hinnan takia tuotteen joka ei sovellu omaan käyttööni ollenkaan. Esimerkiksi tuota vaaleampaa nestemäistä highlighteria ostin vaikka olisi pitänyt jo tietää, etten koskaan käytä vastaavia. Toimi kyllä vartalovoiteessa ihan kivasti mutta periaatteessa turha ostos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helpomminhan sitä joo nappaa mukaan tuotteita jotka on edullisia.. :)

      Poista
  3. Mie olen käyttänyt useamman vuoden precise eyeliner brushia kynsilakkojen siistimiseen :D Yksi kestää max. 5 kk hyvänä, mutta miulla on aina uusi odottamassa (tosin tällä hetkellä kolme varakappaletta), jos yllättäen hajoaakin kesken kaiken. Ei ole kallis investointi, vaikka kestäisi esim. 2 kk :D Mie kuitenkin aika usein lakkailen, niin tuo 5 kk on jo aika hyvä!

    VastaaPoista