torstai 25. kesäkuuta 2020

Mielettömän mielenkiintoiset Löwengripin hiustuotteet

*saatu ilmaistuote


Heii!

Jos et ole Löwengripistä ja varsinkin sen kohutusta antiperspirantista vielä tähän mennessä kuullut, on se pienoinen ihme. Antiperspirantti sai aikaan aaltoja ja niin Löwengrip tuotemerkkinä varmasti tulikin enemmän suomalaistenkin tietoisuuteen. Isabella Löwengrip on ollut alunperin ruotsalainen bloggaaja ja lanseerannut vuonna 2012 oman merkkinsä. Löwengrip on aloittanut alunperin vartalonhoitotuotteilla, mutta nyt saatavilla on yli 50 tuotetta! Kokeiltavaa olisi siis paljon enemmänkin kuin vain se kohuttu antiperspirantti.


Hauskaa tässä on se, etten koskaan ajatellut päätyväni kokeilemaan merkin tuotteita. Olen törmännyt niihin missään tosi harvoin enkä saanut merkistä oikein "kunnollista kuvaa". Sillä en koskaan päätynyt niitä hankkimaan tai tuoksuttelemaankaan, Löwengrip jäi vähän niin kuin mielen perälle. Sillä en osannut edes ajatella miten paljon merkillä on valikoimaa! Kun sain mahdollisuuden kokeilla kourallisen verran merkin tuotteita, odotukseni olivat aika neutraalit - siinä onkin sen hyvä puoli kun merkin tuotteista ole kauheasti lukenut mistään.

Good To Go Dry Shampoo* on pakattu tyylikkääseen valkoiseen pulloon. Tykkään tälläisistä simppeleistä pakkauksista! Tuoksu Caramel&Cream oli ajatuksena vähintään kutkuttava ja ensikokeilulla mieleeni tulvikin muistoja vihreään pakkaukseen pakatusta kettuvanukkaasta, josta tykkäsin ihan älyttömästi kasvaessa. Tuoksu on todella makean karamellimainen, joka lehahtelee hiuksista uudelleen nenään hiusten liikkuessa. Koostumus oli myös yllättävä - kuivashampoo imee hyvin hiusten rasvaa, mutta tuo selkeästi hiuksiin myös tekstuuria. Hiuksia on siis helppo pöyhiä ilmavampaan muotoon tuotteen "kitkaisuuden" takia ja mikä parasta, en huomannut tämän jättävän minkäänlaista valkoista huntua hiuksiin. Kuivashampoota löytyy muuten muissakin tuoksuissa jossei kettuvanukas iske😉


Makean hedelmäisen Quick Hair Treatmentin* ainoa huono puoli on, että se on pakattu vain 100ml tuubiin. Vaikka hiusnaamiot ovat yleensä aika riittoisia, tuntuu tämä pakkauskoko pieneltä pitkiä hiuksia ajatellen. Ensimmäistä kertaa tätä kämmeneen puristaessa ja käsien kautta levittäessä mietin, että tämä on varmaankin omille käsitellyille hiuksilleni liian kevyt hoitotuote. Huuhdellessa hiukset tuntuivat kuitenkin selvitetyiltä ja kuivuessaan ilmavan kiiltäviltä. Hiusnaamio pystyi siis selkeästi enempään mitä koostumuksesta olisi voinut päätellä. Naamion granaattiomenan- ja bambu uutteen luvataan hoitavan, korjaavan ja suojaavan - kuivuessa hiukset ovatkin silkkisen sileät eivätkä yhtään raskaat.

Hedelmäinen ja hieman vaniljainen Volumizing Lotion* oli minulle ensin se tuote, jonka kanssa vähän epäröin. Arvelin ennakkoon että tämä olisi minulle se vähiten mieluinen. Sillä huvittavaa olikin, että tästä tuli lemppari. Kyseessä on siis esimerkiksi föönauksen alle kosteisiin hiuksiin levitettävä voide, joka vähentää hiusten kuivumisaikaa sekä tuo niille jonkin verran tuuheutta ja tekstuuria. Ajattelin, että tämä on yksi niistä tuotteista joista jää kitkaisen karhea tuntu, mutta päinvastoin. Hiukset kuivuivat vapaasti kuivuessaan noin puolessa ajassa (föönauksen kanssa efekti olisi varmasti vielä huomattavampi), hiuksista tuli pehmeät, mutta ilmavammat. En jotenkin osaa kuvailla tätä lopputulosta kunnolla, hiuksista ei tullut yhtään takkuiseksi taipuvaisen tekstuurisen karheat vaan hiusten auki ollessa näytti lähinnä siltä kuin niitä olisi enemmän ja ne olisivat ilmavammat. Tuotteesta löytyy myös erilaisia öljyjä ja B5-provitamiinia antamaan hoitavia ominaisuuksia. Tämä on tuotteena ihan ykkönen! Sivuhuomiona, jos olen levittänyt tätä kosteisiin hiuksiin ja sen jälkeen sitonut ne yöksi, ei kihara pysy hiuksissa. Sen verran silottava tämä on.


Tuoksumaailma oli minulle todella positiivinen yllätys ja ilmeisesti merkki kiinnittääkin siihen huomiota ihan tarkoituksella. Kaikki näistä kolmesta tuotteesta tuoksui erilaiselta ja jokainen tuoksu oli todella onnistunut. Kävin mielenkiinnosta googlaamassa Löwengripin muita tuotteita ja kiinnostavia löytyy ihan älyttömästi, merkki onkin sitten otettava vielä tarkempaan tarkasteluun.

Löwengripin tuotteisiin voit tutustua esimerkiksi täällä, täällä ja täällä.


Aurinkoistaloppuviikkoa ihanat💓






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti