torstai 12. maaliskuuta 2020

Bernard Cassiere Pinapple Bodycare

*saatu ilmaistuote


Heii!


Tänään kirjoitellaankin vähän erilaisista ihonhoitotuotteista, nimittäin täsmätuotteista tietynlaisiin ihon "ongelmiin". Esimerkiksi selluliittiahan löytyy meistä lähes jokaiselta ja jotkut kipuilevat sen kanssa enemmän kuin toiset, markkinoilta löytyykin tuotetta tuotteen perään, jonka halutaan kaunistavan ihoa tavalla tai toisella.


Bernard Cassiere toi markkinoille tuotesarjan, jonka on tarkoitus kiinteyttää, kaunistaa, vähentää selluliitin näkyvyyttä ja ravita ihoa. Tuotteissa on pirtsakka valko-keltainen kuosi ja tuoksu on aivan uskomattoman herkullinen, aivan kuin karamellisoitu ananas. Ihan oikeasti, tuoksuttelen aamutakkiani jatkuvasti, tuoksu kun on siirtynyt siihen. Näiden tuotteiden kokeileminen onkin ollut mielenkiintoista, vaikka harvemmin vartaloa "muokkaavia" tuotteita kokeilenkaan!

Slimming Gel* on koostumukseltaan ohutta ja sävyltään kellertävää. Ainesosalistaa lukiessani tuli todella selväksi, että kyseessä on puhdas hoitotuote, ei niinkään tuote kosteuttamaan tai ravitsemaan. Jo listan alkumetreiltä löytyy aineenvaihduntaa kiihdyttävä kofeiini ja lista jatkuu pääasiallisesti erilaisilla uutteilla, jotka edesauttavat pintaverenkiertoa tai aineenvaihduntaa. Alcohol Denat on listalla jo toisena ja todennäköisesti lisätty tuotteeseen pääasiallisesti auttamaan sen nopeassa kuivahtimessa ihoon. Kuivaihoisten on kuitenkin hyvä pistää merkille, että tämä voi myös kuivattaa ihoa. Tuotteen pääasiallinen tarkoitus on vähentää selluliitin näkyvyyttä ja kiinteyttää. Geeli ei kihelmöi tai kiristä, olenkin itse levittänyt sen aina kuivaharjauksen jälkeen ja huomannut positiivisen vaikutuksen ainakin ihonsävyssä. Tätä suositellaan käytettäväksi aamuin illoin, mutta oma ihoni tarvitsee myös hoitavampia tuotteita, joten en käyttänyt tätä suositellusti. Tässä on muuten reipas, 200ml pakkauskoko.


Strech Marks and Firmness Body Oil* on varmasti oma suosikkini koko tuotesarjasta. Kyseessä on tuhti öljy, jossa ei ole suihkepäätä vaan maltillisesti annosteleva minipumppu. Ainesosalistalta löytyy useita eri öljyjä ja uutteita, niiden tarkoitus on ravita ja vilkastuttaa pintaverenkiertoa - näin ainakin arvelisin kun listalta löytyy muun muassa pippuriöljyä ja ananasuutetta. Mainittakoon vielä, että venymäjälkiä ei ihosta saa pois, niitä saa ainoastaan haallistettua ja jonkin verran ehkäistyä hoitavilla tuotteilla. Annostelussa tämän kanssa on oltava tarkka, kyseessä on todella riittoisa tuote! Syy miksi olen koukuttunut tähän on se, että tämä saa ihon aivan uskomattoman samettiseksi ja joustavaksi - en tiedä olenko koskaan kokeillut vartaloöljyä, joka saa ihoni näin pehmeäksi. Ainoa huono puoli itselleni on, että pullo on vain 100ml ja vaikka se onkin riittoisaa, tuntuu pullo pieneltä.

BB Body Cream* on sarjaa vähän niin kuin täydentävä tuote. Tuotteessa on pigmentti kaunistamaan ihoa, mutta samalla se kosteuttaa ja sisältää samantyylisiä ainesosia kuin sarjan hoitavat tuotteet.  Tälläiset tuotteet ovat loistavia kesään kun esimerkiksi sääret ovat enemmän ulkona. Usein merkeillä on ns. vartalomeikkituotteista vain yksi sävy, joka on näin kalvakalle hyvinkin pelottava niin kuin tässä kävi. Joudun siis lantrailemaan tämän reippaasti esimerkiksi kosteusvoiteen kanssa. BB Body Cream kuivahtaa ihoon ja on sen jälkeen tahraamaton, siitä huolimatta se lähtee helposti suihkussa pois. Tämän koko on 125ml, joka on tälläiseen tuotteeseen reilu.


Oletko utelias tälläisistä tuotteista tai käytätkö ns. vartalomeikkejä? Minullahan on todella vaalea, atooppisen kuiva vartaloniho ja sääreni ovat sävyltään laikukkaat, joten varsinkin vartalomeikit ovat minulle enemmän kuin tervetulleita!

Bernard Cassiere kauneushoitolat löydät täältä.


Rentouttavaa loppuviikkoa💓




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti