torstai 12. joulukuuta 2019

Elizabeth Arden Retinol Ceramide Capsules

*saatu ilmaistuote


Heii!


Jos vasta puhuttiin ihoa kuorivista ja kirkastavista AHA-hapoista, puhutaanko tänään ihoa lähes ihmeenlailla uudistavasta ja nuorentavasta retinolista?

Olen aiemminkin puhunut retinolituotteista ja niiden vaikutuksista ihoon, nehän kuuluvat tuotteina niihin, jotka pystyvät siihen todelliseen ihon "nuorentamiseen" ja uudistamiseen. Retinoli on muistaakseni myös ainoa ainesosa, jonka jopa ihotautilääkärit myöntävät olevan ihoa nuorentava. Vahvuudessaan sillä on tottakai myös miinuspuolensa, sehän ovat usein ärsyttävä tai saa ihon hilseilemään. Yleensä iho tottuu retinolituotteisiin ajankuluessa ja haittavaikutukset pienenevät, joskus siinä kuitenkin menee aikaa.


Elizabeth Arden Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum* on muoviputkiloon pakattuja yksittäisiä seerumiampulleja, jotka sisältävät niin retinolia uudistamaan kuin keramideja ravitsemaan ja vahvistamaan ihoa. Arden on todennäköisesti juurikin halunnut minimoida retinolin ärsyttävyyden, josta ylempänä puhuin.

Ampullit ovat joustavaa, lähes "kumimaiselle" tuntuvaa ainetta. Sitä ne eivät kuitenkaan ole, ampulleista nokan saa katkaistua irti pyörittämällä. Ampullista ulos tuleva hajusteeton seerumi on yllättävän paksua ja tuntuu käsien välissä liukkaan silikoniselta, yhdessä ampullissa on juuri sopivasti kasvoille ja kaulalle. Silikonisen tuntunsa takia iho jää jo seerumin jälkeen samettiseksi ja sileäksi.

Seerumiampulleja suositellaan käytettäväksi joka ilta, mutta itse koin näiden olevan aivan liian tujuja siihen. Huomasin näiden tasoittavan ihoa, supistavan ihohuokosia, kirkastavan ihonsävyä ja silottavan, mutta myös saavan ihon retinolille tuttuun tapaan hilseilemään. Itse käyttäisin näitä siis lähinnä kerran tai pari viikossa, toki jos ihosi on tottunut retinoliin paremmin, sietääkin se sitä todennäköisesti paremmin.


Tykkään tälläisistä hoitoampulleista useammastakin syystä. Matkustaessa yksittäiset ampullit ovat helppo ottaa mukaan ja sitten taas toisaalta yksittäin pakattu neste myös säilyy paremmin. Ja ovathan Ardenin ampullit jo lähinnä kulttimaineessa!

Muut Cocopandan Elizabeth Ardenin tuotteet löydät täältä.


Rentouttavaa loppuviikkoa💓








 

2 kommenttia:

  1. Mä en ole näitä kapseleita käyttänyt, ainoastaan perinteisiä kultaisen värisiä ja ne on ihan parhaita. :)

    VastaaPoista