tiistai 22. lokakuuta 2019

Tämän hetken suosikit

*pr-näyte


Heii!


En olekaan hetkeen nostanut esiin suosikkituotteitani, joten tässä niitä sitten tulee! Tämä menee samaan kastiin sen kanssa etten ymmärrä nostaa uudelleen esiin itselleni tosi toimivia tuotteita, yritän tsempata siis tässäkin.


Ensimmäisenä tälle listalle pääsee The Ordinary. Tämä merkkihän on tunnettu järjettömän edullisista, mutta riisutuista tuotteistaan - The Ordinaryn tuotteista löytyy vain ne oikeasti toimivat aineosat eikä mitään ylimääräisiä hienosteluja. Tuotteissa ei ole hajusteita eikä koostumusten kanssa ole niin hifistelty, se on vaan yksinkertaisesti tehokkaan toimivaa kosmetiikkaa.

Granactive Retinoid 5% in Squalane on The Ordinaryn vedetön seerumi, joka uudistaa ihoa. Seerumin sanotaan sisältävän uudenaikaista retinoidia, joka on tehokas, mutta joka useista muista samantyylisistä tuotteista poiketen ei aiheuta inhottavia sivuvaikutuksia. Ihon hilseileminenhän on minullakin usein se ongelma retinolituotteiden kanssa ja tattadaa, tästä ei ole tullut minkäänlaista herkkyyttä iholle! Minulla tämä tasoittaa ihoa, supistaa huokosia, edistää näppyjen häivyttymistä ja silottaa pintajuonteita - todellinen monitoimityöläinen siis. Sen lisäksihän seerumin pohjana on skvalaani, joka auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Loistava, järkevän hintainen, hajusteeton ja riittoisa.


Toisena listalle pääsee ehkä yllättäväkin tuote, nimittäin Cailapin kulmakarvaveitsi. Ostin itseasiassa alunperin niin Cailapin kuin Iberonkin kulmakarvaveitsen ja meinasin tehdä niistä vertauspostauksen, mutta halusinkin sitten kirjoittaa teille tästä itselleni toimivammasta. Isosta sijoituksestakaan ei ole kyse, olisikohan tämä maksanut alle 4 euroa.

Vaikka kyseessä on kulmakarvaveitsi, en käytä tätä kulmakarvoihin vaan koko kasvoille. Luitte varmaan aikanaan siitä, kuinka meikki levittyy tasaisemmin vähemmän "pörröiselle" iholle ja siinä on syy miksi minäkin ajelen ihohaituvat pois varsinkin poskilta noin kerran kuukaudessa. Ei, karva ei kasva takaisin jäntevämpänä tai nopeammin, kasvojen haituvat pysyvät haituvina vaikka niitä miten leikkelee. Jotkut käyttävät normaalia sheiveriä tähän, mutta itse koen turvallisempana siistiä ihoani tällä, varsinkin kun kasvoillani on useita luomia. Levitän iholle joko ihoöljyn tai puhdistusöljyn ja vetelen terällä kasvojani pääasiallisesti myötäkarvaan - vastakarvaan ajeleminen saattaisi ärsyttää samalla tavalla kuin muutenkin ihoa sheivatessa.


Viimeisenä on itseasiassa koko porukan tuorein tuote, mutta olen käyttänyt tätä taukoamatta sen saapumisesta asti, joten se on ansainnut paikkansa listalla. Se on nimittäin Essencen False Lashes*-ripsari. Harja näyttää normaalilta ja vaatimattomalta, mutta massa on se, joka minulla toimii. Massa on paksumpaa ja vahamaista, sitä pystyy kerrostamaan LOPUTTOMASTI kunhan antaa aina välillä muiden kerrosten kuivahtaa välissä.

Olen viimeisen parin kuukauden aikana saanut useita viestejä instaan, että mitä ripsaria käytän kun ripseni näyttävät niin tuuheilta ja tässä on se vastaus. Ainoa miinuspuoli tässä on se, että jos silmäsi ovat syvällä (niin kuin suomalaisilla usein on), voi vahamainen koostumus alkaa sulamaan ihoa vasten yläluomelle päivän mittaan ihon hikoillessa tai rasvoittuessa. Itse olen ratkaissut tämän sillä, että sipaisen ripsien luomenpuoleiselle puolelle vielä ripsaria, joka kuivuessaan kuivuu täysin kovaksi eikä näin ollen sula samalla tavalla. Ripsareitahan on siis pääasiassa kahta erilaista, täysin kovaksi kuivuvaa tai vahamaisen joustavaksi kuivumisenkin jälkeen jäävää, nämä vahamaiset koostumukset ovat herkempiä ihon rasvalle.


Jännästi sitä vaan jumittuu tiettyihin tuotteisiin aivan tajuamattaan. Tosin, sehän se vasta kertookin, että jonkin on ollut mieluinen!

Tänään vielä höpöteltiin kosmesta, mutta torstaina onkin sitten vuorossa I Love Me-messupostaus, päästään vähän fiilistelemään niitä.



Ihanaa päivää💓




8 kommenttia:

  1. Oi, kiintoisia suosikkeja! Mä olen tykännyt tuosta Granactive Retinoidista myös, ja nyt kyllä tekisi mieli testata tuota ripsariakin :) kasvot ajelen tavallisella sheiverillä, se on toiminut itselläni hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on niin paljon luomia kasvoissa että taidan lähinnä sen takia käyttää veistä, etten vaan vahingossa silpaise niitä irti :S

      Poista
  2. Minä ostin kulmaveitsen elämäni ensimmäistä kertaa mutta en ole vielä kokeillut. Haluaisin siistiä kulmien alapuolta, kampaaja sen kerran teki ja vitsit miten siistiä tuli ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on sen verran jo kulmien alla löysempää nahkaa etten edes uskalla kokeilla :D

      Poista
  3. Oliko sulla tätä ripsaria lauantaina? Oli meinaan supernäyttävät ripset! Just sellaset, mistä itsekin tykkään<3 Tää lähtee siis ehdottomasti testiin :)

    VastaaPoista
  4. Essencen ripsareissa on kyllä huikea hinta/laatusuhde.
    Aniharvoin enää muita ripsareita käytänkään, koska miksi pitäisi, kun niin edullisesti saa niin hyvää.

    VastaaPoista