maanantai 9. syyskuuta 2019

Energiaa iholle - Balmyou Kahviöljy

*pr-näyte


Heii!


Niin kuin varmasti jo tiedätte, tykkään kokeilla tuotteita rauhassa ja sitten jakaa ajatukseni teidän kanssanne. Näin kävi myös Balmyoun Kahviöljyn* kanssa, öljy on nyt ollut minulla käytössä enemmän ja vähemmän puolisen vuotta.


Balmyoun kahviöljy on ainoa euroopan markkinoilla oleva puhdas kahvipavuista puristettu öljy. Kahviöljy on puristettu paahdetuista, ugandalaisista arabica-kahvipavuista ja on väriltään läpikuultavan ruskeaa, tuoksu muistuttaa itseäni lähinnä käytettyjen kahvinporojen tuoksua.

Kahvihan on yleisesti ottaen tunnettu kofeiinistaan ja sen vaikutukset näkyvät myös tässä tuotteessa, kofeiini lisää pintaverenkiertoa ja laskee turvotusta. Öljystä löytyy luontaisesti myös hoitavia linoli- ja öljyhappoja. Aikuiselle iholle suositeltua tuotetta neuvotaan käytettävän monin tavoin - sen sanotaan sopivan käytettäväksi seerumina, silmänympärysiholle tai voiteen sekaan. Itse olen kokeillut sitä kaikilla mainituilla tavoilla, sekä vielä käytettynä viimeisenä tuotteena muiden tuotteiden päälle.


Ensimmäinen asia minkä haluan tästä sanoa, on sen ihana täyteläisyys. Öljy tuntuu jo sormien välissä paksummalta ja levittyykin kasvoille parhaiten painelemalla kuin liu'uttamalla. Juurinkin täyteläisyytensä takia annostelussa kannattaa olla tarkka - itse tiputan lasipipetillä kämmenkuppiin korkeintaan kuusi tippaa, hieron kädet vastakkain ja painelen öljyn kasvoille sekä kaulalle.

Olen kokenut öljyn ravitsevaksi, rauhoittavaksi, mutta myös samalla ihoa kirkastavaksi. Kofeiini antaa iholle juuri sopivasti potkua, että iho näyttää ja tuntuu heleämmältä. Yllättävintä oli miten hyvin tämä tosiaan sopikin silmänympärysiholle täyteläisyydestään huolimatta, oma sy-alueeni on aina niin kuiva että se on rakastanut tätä!


Balmyou oli minulle täysin tuntematon tuotemerkki ennen tähän tuotteeseen tutustumista, kovin montaa tuotetta ei merkiltä löydykään.

Muihin merkin tuotteisiin voit tutustua esimerkiksi täällä.


Ihanaa uutta viikkoa💓







 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti