maanantai 5. elokuuta 2019

Muista hiuksetkin auringossa! - L'Oreal Solar Sublime

*pr-näyte


Heii!


Ajoitus tällä postauksellehan on täydellinen, ainakin täällä idässä on lämpöasteita reilu kymmenen, mutta kuulkaa - sehän voi vielä muuttua! Suomalaiset tuntuvat jo lannistuneen ja kaikki ajattelevat että kesä on ohi vaikka usein tässä vaiheessa vielä saadaan takaisinkin lämpimiä.


Olen nyt jonkin aikaa kokeillut näitä tuotteita ja voin sanoa yhden asian, muistin näitä ensimmäistä kertaa käyttäessäni miksi olen aiemmin rakastanut niin palavasti kampaamotuotteita!

Solar Sublime-tuotteet ovat uudistuneet jokin aika sitten ja kantautuivatkin minulle ihanasti kesän kynnyksellä. Tuotteista löytyy muun muassa aloe veraa ja E-vitamiinia. Tuotteiden sanotaan suojaavan hiuksia auringolta ja merivedeltä sekä korjaavan ja vahvistavan niitä. Koostumuksen sanotaan myös sisältävän UV-filtterin, maalaisjärjellä ajateltuna uskoisin sen liittyvän jotenkin johonkin hiukset "pinnoittavaan" ainesosaan, korjatkaa jos olen aivan hakoteillä!

Solar Sublime Shampoo* on pakattu helppoon, flippikorkilliseen pulloon. Vaikka pullo onkin kovahkoa muovia, saa shampoon annosteltua sieltä helposti. Kampaamotuotteeksi tämän yhdistää jo siinä, ettei tuotetta tarvita kovinkaan paljoa ja se vaahtoaa pehmeän kermaisesti. Huuhdellessa hiukset tuntuvat suorilta ja sileiltä. Vaikka koenkin shampoon jonkin verran kosteuttavaksi, ei se silti latista hiusta vaan kuivuessaan hiukset näyttävät ilmavilta.


Sarjan purkkiin pakattu hiusnaamio* hoitaakin reippaammin sen ravitsemispuolen. Naamio on jäykähköä ja sormin purkista kauhaistavaa, se levittyy hiuksiin sujuvasti ja huuhtoutuu vaivatta. Jo huuhdellessa hiukset tuntuvat ihanan sileiltä ja liukkailta, mutta herranjumala tämän jättämä lopputulos! Hiusten kuivuttua hiukset ovat silkkiset, kiiltävät ja jäntevät, ensimmäisten kokeilukertojen jälkeen häkellyin kuinka hyvältä pitkät ja reippaasti käsitellyt hiukseni vielä pystyvätkään tuntumaan! Ravitsevuudestaan huolimatta hoitonaamio ei tee hiuksista raskaita vaan ne pysyvät kauniin ilmavina.

Viimeisenä kolmikosta löytyykin sarjan suojasuihke*. Suihke on pakattu tavanomaiseen tapaan suihkepulloon ja suihkepää on pullossa aika reilunlainen. Itse tykkään heittää pään alaspäin ja suihkuttaa tuotteen hiuksiin niin, ihan sillä ettei helpommin takkuuntuvat alahiuksetkaan jää ilman. Tuotteen on tarkoitus niin ravita kuin suojatakin hiuksia, itse koin tämän selvittävän hyvin hiuksia ja varsinkin kuiviin hiuksiin suihkutettaessa tuovan upeata kiiltoa. Tosin, jo hoitonaamio sai hiuksiin niin upean tunnun, etten tiedä miten paljon sitä voi enää mikään parantaa!


Mikä muu näissä sitten tuo kesän mieleen kuin pirtsakka keltainen väri purkeissa? Näiden tuoksu. Tuoksuttelin näitä ystävien kesken eräs kesäilta ja tulimme kaikki samaan tulokseen - nämä tuoksuu aivan aprikoosilta tai persikalta. Tuoksu myös säilyy hiuksissa kuivumisenkin jälkeen.

Vieläkö sinulla elää toivo lämpimistä kesäilloista?


Lempeää maanantaita💓







 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti