maanantai 27. toukokuuta 2019

Se sy-voide, joka on ansainnut hehkutuksensa - Kiehl's Creamy Eye Treatment

Heii!


Tämä se on tuote, joka on näkynyt blogeissa aaltoina ja nyt nähtävästi on minun vuoroni kirjoitaa tästä!

Tykkään käyttää ihonhoitotuotteita pidemmän tovin ennen niistä kirjoittamista ja tätä olenkin käyttänyt jo kuukausia. Hinta suuremmalla koolla (28g) näyttää olevan Stockmannilla ja Kicksillä noin 45 euroa, itse maksoin tästä puolikkaasta koosta muistaakseni 26 puntaa. Rehellisesti, ehkä vähän järkytyin tämän hinnasta kuitenkin!


Kyseessä on siis jo klassikon mainetta nauttiva, tuhti silmänympärysvoide. Creamy Eye Treatment With Avocado on paksuhkon voidemaista, haalean vihreää ja koostumukseltaan todella riittoisaa. Voide levittyy parhaiten ihoon taputtelemalla, tämähän nimittäin kuuluu niihin hassuihin tapauksiin jotka puhtaalle iholle levitettäessä vähän niin kuin humahtavat osittain ihoon ja jättävät jälkeensä kitkaisen öljymäisehkön tunteen. Toisten tuotteiden päälle käytettäessä tätä tunnetta ei tule, silloin tunne on vaan paksun voidemainen. Olen käyttänyt voidetta niin silmien alle kuin liikkuvalle luomellekin ja tämä on kuivalle iholle kuin hunajaa! Tämän sanotaan sopivan sy-iholle niin yöksi kuin meikinkin alle, itse tykkään ohuemmista koostumuksista meikin alla.

Mikä sitten tekee tästä niin rakastetun? Arvelisin, että juurikin tuotteen voimakkaasti ravitseva koostumus. Voiteesta löytyy muun muassa karitevoita ja avokadoöljyä, jotenkin tästä tulee mieleen toinen rakastamani tuhdimpi silmänympärysvoide Louis Widmeriltä. Jos mietin tätä kriittisesti, annan tälle miinusta pakkaustavasta - sehän nyt vain on fakta, että tuote kuin tuote säilyisi paremmin pumpullisessa pakkauksessa, eikä tämä nyt niin paksua ole ettei tulisi sellaisesta ulos.


Ostanko tätä uudelleen? Todennäköisesti, mutta hinnan takia pitkin hampain. Widmerin sy-voide/naamio on 30ml/n.30e ja pieni koko muistaakseni noin 6 euroa, eikä se hoitavuudessaan tälle häviä.

Oletko sinä saanut jo kokeiltua tätä tai sitä täyteläistä Widmerin sy-voidetta? Onko tämä mielestäsi hintansa tai hypetyksensä arvoinen?


Ihanaa uutta viikkoa💓







 

4 kommenttia:

  1. Oi, tämä kuulostaa kyllä ihanalta, vaikka onkin vähän hintava! :)

    Ja ai vitsi noi purkit ärsyttää. Koitan vältellä niitä nykyään parhaani mukaan, en tajua, miksei voisi valita edes tuubia ennemmin kuin tuon ah-niin-ärsyttävän purnukan :/

    VastaaPoista
  2. Oon kokeillut molempia, Kiehl´s on mun lemppari, mutta LW:ä tykkään käyttää esim. naamiona koko kasvoilla. :D

    VastaaPoista