perjantai 12. huhtikuuta 2019

Sourse Essentielle - Vegaaninen vaihtoehto L'Orealilta

Heii!


Jo useita kuukausia sitten sain eteeni kauniin paketin, josta löytyi kolme ihanaa ammattitason tuotetta hiuksille. Kyseessä on L'Orealin markkinoille saapunut luonnollisempi tuotesarja, jossa on samalla mietitty pullojen uudelleenkäyttämistä. Shampoopullot voi nimittäin käydä tankkaamassa kampaamoissa!


Minulle oli laatikkoon valittu Calendula Flowers&Calendula Flowers Delicate Shampoo*, Fig Pulp Radiance Balm*-hiusnaamio ja Nourishing Oil*-hiusöljy.

Delicate shampoo on tarkoitettu herkälle hiuspohjalle, sen luvataan puhdistavan kevyesti jättäen hiukset kevyiksi ja kiiltäviksi. Shampoo on pakattu hauskannäköiseen pulloon ja sen sisälle katsomalla huomaa, että siellä leijuu kukan terälehtiä. Shampoo on ammattitasoisen laadukasta, se vaahtoaa hyvin, mutta pehmeästi jo pienissä määrissä ja huuhtoutuu vaivatta. Huuhdellessa hiukset tuntuvat vähän kitkaisilta (ei kuitenkaan takkuisilta), mistään äärimmäisen miedosti pesevästä tuotteesta ei siis ole kyse, etkä luultavasti tarvitse tuplavaahdotusta vaikka hiuksesi olisivatkin hieman likaisemmat. Tämä shampoo sisältää 80% luonnollisia raaka-aineita, eikä se sisällä silikonia.


Hiusnaamio sen sijaan on pakattu perinteisempään tuubiin. Se on suunnattu hoitamaan ja antamaan lisäkiiltoa värikäsitellyille hiuksille. Naamio on paksuudessaan keskiluokkaa ja levittyy hiuksiin liukkaasti, mikä oli yllättävääkin, koska tämäkään tuote ei sisällä silikonia. Hiuksia huuhdellessa ne tuntuvat selvitetyiltä, mutta koen hoitotehon silti olevan lähinnä hyvää keskiluokkaa. Vaikka hoitonaamio selvittääkin hyvin hiuksia ja antaa niille jäntevyyttä, hiusten kuivuttua huomaan kuivempien pituuksien vielä kaipaavan jotain ekstraa. Hiusnaamio on valmistettu 99% luonnollista alkuperää olevista ainesosista, se sisältää muun muassa viikunan hedelmälihaa!

Radiance-hiusöljy olikin minulle se kaikista eniten uteliaisuutta herättävä. Hiuksiin jätettävät tuotteethan ovat usein kyllästetty esimerkiksi juurikin silikonilla, jotta hiuksista saadaan liukkaat, kiiltävät ja voimakkaan selvitetyt. Tässä öljyssä ei siis muiden tuotteiden tapaan ole silikonia ja se onkin rakennettu 100% luonnollista alkuperää olevista ainesosista. Tämän luvataan antavan pehmeyttä ja hallittavuutta hiukselle, sen sanotaan myös sopivan käytettynä shampoon joukossa tuomaan lisähoitavuutta. Koin itse tämän ennen kaikkea lisäselvittäjänä ja hieman pehmeyttä tuovana. Joko huomasitte pullossa olevan laventelinoksan?


Ja mites sitten se tuoksumaailma? Kaikissa tuoksut ovat todella miedot, hiusöljyä haistaa juuri ja juuri levitettäessä, sanoisin näiden siis sopivan myös niille, jotka eivät niin välitä voimakkaista tuoksuista. Tästä kolmikosta hiusnaamiossa on makein tuoksu, mutta sekään ei niinkään jää hiukseen.

Kenelle? Sinulle, joka vaalit kampaamolaatua, mutta haluat hiustesi hoitoon enemmän luonnon raaka-aineita.



Ihanaa viikonloppua kaikille💓




















*pr-näyte

4 kommenttia:

  1. Veganismi on eläinoikeusliike, joten eläintestaukseen osallistuvan brändin tuotteet eivät koskaan voi olla vegaanisia. Tässä tapauksessa voidaan mainita, että tuote ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Inhottavaa miten brändit kuten L'oréal sumuttavat kuluttajia.

    VastaaPoista
  2. Kuulostaapa ihanilta tuotteilta :) Erityisen kiva idea tuo pullojen uudelleen täyttömahdollisuus!

    VastaaPoista