perjantai 19. huhtikuuta 2019

Dr. Hauschkan ihana aurinkopuuteri vaalealle iholle

Heii!


Kuulutteko tekin tähän todella vaaleaihoisten klaaniin? Itse olen tuskaillut aina ihoni kanssa, miten onkin todella vaalealle iholle vaikea löytää esimerkiksi luonnollisen näköistä aurinkopuuteria? Aurinkopuuterit ovat helposti aivan liian tummia tai aivan liian oransseja, vuosia käytinkin The Body Shopin vaaleinta aurinkopuuteria (ah sitä rakkautta!) ja yksinkertaisesti tummemman ihon puutereita aurinkopuuterina.

Mutta nyt taisi löytyä varteenotettava ehdokas!


Dr. Hauschkan Bronzing Powder 01* on mattainen ja lämmin, mutta ei oranssi aurinkopuuteri. Puuteri sisältää mineraalipigmenttejä ja kasviuutteita, se suojaa ja hoitaa ihoa antamansa lämmön lisäksi. Kun ainesosalistaa katsoo, ei jotenkin ensimmäisenä osaisi yhdistää sitä värikosmetiikkatuotteeseen! Värikosmetiikkatuotteet ovat aika ajoin osoittautuneet hankaliksi luonnonkosmetiikkamerkeille ja sillä olenkin todella innoissani tämän kanssa. Dr. Hauschan tuotteet ovat sertifioutua luonnonkosmetiikkaa.

Aurinkopuuteri on koostumukseltaan aika tiivis, mutta osittain siitäkin syystä helppo käyttää. Puuteri ei tartu valtoimenaan siveltimeen vain sitä pannuun dippaamalla, vaan siihen tarvitaan pannussa harjan pyöräytys. Tiiviydestä huolimatta aurinkopuuterissa on ihan hyvä pigmentti, mutta jos haluat voimakkaampaa jälkeä, joudut ehkä kerrostamaan. Minulle iso plussa tässä on ollut tarpeaksi vaaleahko sävy ja hyvä häivyttyvyys - jos tuntuu, että puuteria on tarttunut jonnekin enemmän, häivyttyy se silti siitäkin kauniisti. Vaikka aurinkopuuteri ei olekaan sävyltään viileä, olen käyttänyt tätä myös varjostuksiin, eikä se näytä siinäkään tehtävässä mitenkään älyttömältä. Minähän kuulun niihin, jotka harvoin haluavat kantaa mukanaan erikseen aurinkopuuterituotteita ja varjostussävyä.

Mainittakoon vielä, että levitän aurinkopuuterituotteet aina puuteroidulle iholle, tämäkin siis käyttäytyy varmasti aivan eri tavalla kosteammalla iholla.


Tämä olikin ensimmäinen värikosmetiikkatuote, jota olen kokeillut Dr. Hauschkalta ja täytyy sanoa, että uteliasuus hieman heräsi!

Muita Dr. Hauschkan tuotteita voit kurkata täältä.

Näin aurinkopuuterituotteista kirjoitellessa tulee väkisinkin mieleen, että johan se talvi alkaa olla täysin takanapäin! Joko olette valmiita lisääntyvään auringonmäärään ja vihreyteen?



Aurinkoista viikonloppua💓























*pr-näyte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti