maanantai 18. maaliskuuta 2019

Naamiohetki - Lush Hair Doctor

Heii!


Eihän naamiot aina ole pelkkiä kasvonaamioita, joten kirjoitetaanpa nyt sitten teille hius/päänahkanaamiosta, jota tuossa kokeilin jokunen aika sitten!


Lushin Hair Doctor* on sekoitustikussa oleva, "kuivamuotoinen" hiusnaamio, joka sulatetaan kuuman veden sekaan ja levitetään päähän massan hieman viilennyttyä. Kenelle muulle muuten tulee tästä mieleen ne suklaatikut, jotka voi sulattaa "kaakaoksi" kuuman maidon sekaan? Naamio on rauhoittava ja antibakteerinen, ehkä tästä kuvauksesta näkisinkin tämän enemmän päänahalle suunnattuna. Hoitotuotteesta löytyy muun muassa erilaisia öljyjä, rosmariinia, piparminttua ja kamomillaa - sillä minulle tulikin yllätyksenä, etten kokenut tätä lainkaan viilentävänä ja tuoksukin oli pehmeän miellyttävä.

Massa tarvitsee kuumaa vettä sulaakseen ja ensimmäisen virheen teinkin, kun en käyttänyt kiehuvaa vettä. Niinpä jouduin tumppaamaan massan vesineen kaikkineen mikroon saadakseni veden tarpeaksi kuumaksi (en suosittele), mutta loppujen lopuksi sain kuin sainkin massan sulamaan ja se sulaa yllättävän tuhdiksi seokseksi vaikka käytin alla näkyvän kupillisen vettä sen kaverina. Jäähdytysaika on ehkä parisenkymmentä minuuttia, joten ihan hätäisimmälle tämä ei sovi vaikutusajan ollessa vielä toinen mokoma. Hiusnaamiota ei ole pakko käyttää kerralla, tuotteen mainitaan säilyvän noin kuukauden.

Koin massan levityksen hiuksiin ja päänahkaan erittäin miellyttävänä, yleensähän naamiotuotteet ovat viileähköjä tai huoneen lämpöisiä, lämpimän massan leviäminen päänahkaan tuntui lähinnä elämykseltä. Yhdestä tikusta tulee todella reilusti naamiomassaa, olisin itsekin varmasti voinut laittaa tämän annoksen pariin osaan, mutta kerralla käytettynä tällä saa runsaasti kuorrutettua niin päänahan kuin koko pituudetkin. Huuhdellessa olin yllättynyt, miten helposti tämä lähti huuhtoutumaan ottaen huomioon sen miten naamioita sai tosissaan pestä pois sekoituskupistakin. Hiukset suositellaan vielä pestävän shampoolla ja hiustenpesun jälkeen hiusten kuivuttua päänahka tuntuikin joustavalta ja vähemmän kutisevalta. Olen viimeiset kuukaudet taistellut niin ihoni kuin päänahkanikin kanssa kuivuuden takia, joten tämä kokeilu sattui hyvään saumaan!


Lähdin kokeilemaan tätä hieman skeptisenä, ajattelin tämän olevan sotkuista ja lopputuloksen olevan vähintään lähmäinen, mutta tämä oli yllättävän simppeliä eikä lähmästä ollut tietoakaan!

Oletko sinä ehtinyt kokeilla tämän tyylisiä tuotteita?



Ihanaa uutta viikkoa kaikille💓

















*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Nämä "kuivanaamiot" on kyllä tosi kiinnostavia, olen ollut pitkään aikeissa kokeilla näitä. Kiva kuulla, että tästä oli iloa ja apua kuivalle hiuspohjalle! :)

    VastaaPoista