perjantai 2. marraskuuta 2018

Jotain ihanaa minulle - Benefit The Blush Bunch

Heii!



Kuulun niihin ihmisiin, jotka harvemmin hankkivat itselleen mitään "ylimääräistä". Käyn kaupasta niitä asioita, jotka ovat auttamattomasti loppu, mutta harvoin ostan itselleni jotakin vain koska haluan. Olen enemmänkin niitä ihmisiä, jotka mielummin muistavat lähimmäisiään kuin itseään. Nyt voin kuitenkin myöntää ostaneeni jotain itselleni nimenomaan vain koska halusin💗


Benefitin The Blush Bunch-setti sisältää kuusi minikokoista puuterituotetta Benefitiltä. Tuo nimi "The Blush Bunch"-minua hieman huvitti kun sisäänhän on ympärry kaksi aurinkopuuteriakin.

Minisettiin kuuluu:

Rockateur, lähinnä vanhaa roosaa muistuttava poskipuna. Hieman hohtava.
Dandelion, haalean vaaleanpunainen poskipuna. Tässä mainitaan, että kyseessä olisi kirkastava puuteri, mutta itse olen ainakin niin vaalea, ettei tämä siihen sovellu. Hieman hohtava.
Gold Rush, oranssiin taittava, rusehtava poskipuna. Hieman hohtava.
California, koko porukan kirkkain, lämpimähkön pinkki poskipuna. Hieman hohtava.
Hoola Lite, vaaleampi versio Hoolasta. Matta.
Hoola, Benefitin kulttimainetta nauttiva aurinkopuuteri. Matta.


En ollut aiemmin kokeillut Benefitin puuterituotteita ja täytyy sanoa, että olen positiivisesti yllättynyt! Osa tuotteista on toisia pehmeämpiä, mutta myös nuo tiiviimmät puuterituotteet ovat pigmenttisiä. Poskipunien hohtavuus näkyy eniten lähinnä pannussa, kasvoille levitettäessä sitä ei samalla tavalla nää. Huomautuksena, näissä kaikissa on oma tuoksunsa, tuoksut eivät kuitenkaan tuoksu iholta ja pannustakin vain lähempää tuoksuttelemalla.

Vaikka nämä kaikki ovat oikeasti pieniä (1,6g) kooltaan, koen sen vain hyvänä asiana. Näin ollen saa kokeiltua, mikä/mitkä sävyt miellyttävät eikä koko iso tuote mene hukkaan jos jokin ei iskekään. Samaan aikaan nämä saa todennäköisemmin myös pannutettua!


Tähän mennessä olen ihastunut eniten kirkkaaseen Californiaan, jota ei tarvitse kuin sipaista iholle ja se herättää kalpeimmatkin kasvot henkiin. Kunhan nyt talvi laskeutuu (kunhan ensin tämä vesisade loppuu......), saattaa olla että Gold Rushista tulee seuraava lempparini!

Sävyinä nämä kaikki ovat kauniita, voisin teille vielä myöhemmin näyttää swatchit ainakin Hoola-aurinkopuuterien sävyistä.

Ja sitten viikonlopun tunnelmaan sopiva kuva:


Onko siellä viikonloppusuunnitelmia? Aiotteko juhlistaa Halloweenia ja pukeutua? Vai teettekö jonkin upean meikin? Niin tai juhlistitteko jo viime viikonloppuna




Ihanaa viikonloppua💓






6 kommenttia:

  1. Ihan loistava tää minisetti, pitäis varmaan itsekin harkita tätä. :)

    Itse olen vkl:n töissä ja su juhlitaan hivenen myöhässä miehen synttäreitä. :) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo,mustakin nää tälläset on tosi näppäriä! Ihanaa viikonloppua♡

      Poista
  2. Ihana setti, aivan mahtava löytö. :) Ja kyllähän puuterituotteissa 1,6 grammalla pötkii yllättävän pitkälle.
    Me ollaan ukkelin kanssa kotosalla viikonloppu ja löhötään vaan;) Tänään käytiin vähän reissussa Turussa:) Mukavaa viikonloppua sinnekin<3

    VastaaPoista
  3. Ihana setti, tätä voisin toivoa vaikka joululahjaksi :)

    VastaaPoista