maanantai 10. syyskuuta 2018

OGX Brazilian Keratin Smooth ja Anti Breakage Keratin Oil

Heii!



Siitä onkin vierähtänyt jo hetki kun olen kirjoitellut OGX-tuotteista, siitähän alkoi jo tulla tapa kirjoitella näistä. Vanhoja postauksia löytyy täältä, täältä, täältä, täältä, täältä ja täältä.

Nyt sitten voisinkin kertoa teille merkin Ever Straightening+ Brazilian Keratin Smooth-tuotteista ja toiseen keratiinisarjaan kuuluvasta hiusöljystä.


Aloitetaanpas tällä kertaa hiusöljystä. Anti-Breakage+ Keratin Oil 118ml on tuote, jonka on tarkoitus kosteuttaa ja uudistaa, suojata katkeamiselta ja haaroittumiselta. Öljyyn on ympätty (luonnollisestikin) erilaisia öljyjä ja myös keratiiniproteiinia vahvistamaan/korjaamaan hiusta. Öljyssä on todella voimakas, parfyyminen tuoksu, joka hämmentävästi häviää oikeastaan täysin hiuksista jonkin ajan kuluttua.

Öljypullosta löytyy suihkepää ja se suositellaan suihkuttamaan kosteisiin hiuksiin pesun jälkeen. Täytyy sanoa että tämä jätti minut aika kylmäksi ja mielestäni useat merkin hiusöljyistä ovat todella samanlaisia. Tämäkin kyllä auttaa hiuksia kuivamaan nopeammin ja siloittaa niitä, mutta sen suurempia vaikutuksia en tuntenut.


Ever Straightening+ Brazilian Keratin Smooth shampoo ja hoitoaine tulevat merkille uskollisessa, isossa (385ml) pakkauskoossa. Tuoksu näissä on vähän niin kuin toffeisen lämmin, mutta pehmenee hiuksissa nopeasti. Shampoo on hellästi pesevä, mutta ei vaadi kuin yhden vaahdotuksen, hoitoaine on hoitoteholtaan aika keskiluokkaa.

Pesutuotteiden on tarkoitus tehohoitaa kuivia, vaurioituneita ja kemiallisesti käsiteltyjä hiuksia. Purkkeihin on laitettu muun muassa kookosöljyä, avokadoöljyä, keratiiniproteiinia ja kookosvoita, sillä olikin itselleni jonkinlainen yllätys ettei nämä oikeasti olleet tämän hoitavampia. Shampoo oli pitkille, käsitellyille hiuksille miellyttävä, mutta hoitoaineeseen olisin kaivannut enemmän potkua. Koin pesutuotteet silottavaksi, mutta en kovinkaan kosteuttaviksi ja niiden jäljiltä pitkät hiukset selkeästi kaipasivat vielä lisähoitavuutta hiuksiin jätettävistä tuotteista.


Tykkään pääasiallisesti OGX:n tuotteista ja vastaan onkin tullut ainoastaan muutama tuote, joihin en ole lämmennyt ja nyt taidan lisätä varsinkin nämä pesutuotteet sille listalle. Kyseessä ei ole huonot tuotteet, mutta ei parhaimmatkaan mitä olen kokeillut. Lempparini tämän merkin tuotteista taitaa olla edelleen Anti-Breakage Keratin Oil-hoitoaine.


Joko olette ehtineet tutustua tämän merkin tuotteisiin, mikä on ollut lempparinne?




Ihanaa uutta viikkoa muruset💓













 

6 kommenttia:

  1. Mä olen ihan tykännyt käyttämistäni OGX:n tuotteista, joten nää keratiinit kuulostaa kivoilta, itse en tosin tllaisillä voi pestä ehkä kuin kerran viikossa, ettei hiukset ala roikkumaan likaisen näköisinä. :)

    VastaaPoista
  2. En oo käyttänyt merkiltä mitään, nyt kun on lyhyet hiukset pääsen hiustenhoidossa tosi helpolla 🤗

    VastaaPoista
  3. Tuosta suihkutettavasti öljystä olin juuri itse kiinnostunut, mutta harmi, että se jätti sinut kylmäksi! Kerroit, että se auttaa hiuksia kuivumaan nopeammin, onko siinä alkoholia lisättynä, joka edesauttaa hiusten kuivumista? Mietin vain, että kuinka hoitava tuote loppupelissä on. :)

    https://www.siirikiviharju.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noin nopeasti kurkattuna ei. Pääasiallisestihan öljytuotteet nopeuttaa hiuksien kuivumista kun hylkivät vettä,siinä onkin se pää syy miksi tykkään käyttää hiusöljyjä heti suihkun jälkeen. Löytyy suihkeesta keratiinin lisäksi muun muassa arganöljyä joten on tässä jonkin verran hoitavuuttakin :)

      Poista