perjantai 13. heinäkuuta 2018

Nip+Fab Dragon's Blood Fix Cleansing Pads

Heii!
Tämä postaus on roikkunut luonnoksissa jo jonkin aikaa joten eiköhän nyt ole aika tämänkin nähdä päivänvalo. Tänään haluankin kertoa teille Nip+Fab-merkin kuorintalapuista, joihin olen tykästynyt.


Erilaisia kuorintalappuja on alkanut ilmestyä enemmän ja enemmän markkinoille, Nip+Fabilla näitä on tainnut olla jo aika kauan aikaa. Tässä vaiheessa voisi taas harmitella miten rajallinen Suomeen ilmestyvien kosmetiikkamerkkien määrä on.. Mutta sitten taas, nythän Superdrug toimittaa Suomeen ja sieltä saa tätäkin!

Kuorintalaput ovat helppo tapa tutustella erilaisiin kemiallisiin, yleensä mietoihin, kuorintoihin. Nämä laput olivat itseasiassa minullekin ensimmäiset tälläiset ja ai että miten näppäriä nämä ovat!


Dragon's Blood-laput kuulostavatkin jo hauskoilta ja niihin onkin lisätty uutetta nimensä mukaisesta puusta - tämä uute suojelee ihon pintaa ympäristön haitoilta. Muuten lappuihin on lisätty muun muassa salisylihappoa, hyaluronihappoa ja taikapähkinää. Lappujen on tarkoitus kuoria, puhdistaa, vähentää punoitusta sekä tiukentaa ihohuokosia ja kosteuttaa ihoa. Tästä pakkauksesta on muuten ollut itselleni iloa pitkäksi aikaa, tämä sisältää 60 lappua.

Lapuissa on aika voimakas lähes parfyyminen tuoksu joten jos et välitä voimakkaista tuoksuista, tämä ei ole sinun juttusi, tuoksu tosin haihtuu iholta aika nopeasti. Lappuja kehoitetaan käytettävän aamuin ja illoin, mutta ainakin itselleni se on liian kova tahti salisyylihappoa sisältävän tuotteen kanssa.

Laput ovat ohuita ja koostumukseltaan pehmeitä, mistään raapivista lapuista ei siis ole kyse. Yleensä erilaisten lappujen kanssa saa murehtia siitä että pysyvätkö ne tarpeaksi kosteina paketissaan kuukausia ja ainakin itselläni nämä ovat edelleen loppua kohden täysin kosteita.


Tärkeintähän on toki lopputulos. Lapuilla on selkeä kuoriva vaikutus. Talviaikaan nämä ovat itselleni liian voimakkaita ja aiheuttavat ihon kuivumista - salisyylihappoa suositellaankin enemmän seka- ja rasvoittuvalle iholle. Salisyylihappohan kuuluu niihin happoihin jotka eivät kuori ainoastaan ihon pinnalta vaan myös huokosien sisältä, se onkin mainio apulainen esimerkiksi mustapäiden kanssa. Kesäaikaan ihon hikoillessa ja rasvoittuessa enemmän, oma ihonikin sietää salisyylihappoa paremmin. Huomautuksena, muistakaa aurinkosuoja, varsinkin käyttäessänne happoja!

Merkillä on useita erilaisia lappuja ja ajattelinkin että voisin kokeilla Nip+Fabilta seuraavaksi jotain muuta, siltä löytyy kuitenkin sen verran hauskoja tuotteita.
Mutta ei kun ihanaa viikonloppua ihanat💓
Kuinka moni teistä on menossa festareille tai muuten vaan ovat liikekannalla?
 

4 kommenttia:

 1. On tässä liikekannalla oltu niin lähellä kuin kaukanakin, että alkaa jo väsyttää! :D Vielä olisi viikko lomaa jäljellä. Viimeisellä viikolla yritän vetää lonkkaakin kaiken reissaamisen ja hääräämisen jälkeen! En oikein ole festari-ihmisiä, joten sellaisia ei ole tiedossa. Mies menee ensi viikonloppuna Vauhtiajoille, kun töistä ruukaavat siellä käydä. Erikoinen loma on kyllä ollut. Nukuin mm. ekaa kertaa teltassa, ostin auton, vein vanhan auton romuttamolle ja sain kummilapsen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sitä sanotaan että lomalta palataan lepäämään töihin :D Mut hei,sun lomahan kuulostaa ihanalta kaikkine käänteineen♡

   Poista
 2. Mä olen kokeillut joitain puhdistuslappuja, joissa oli salisyyliä, mutta ne olivat aivan liian ärjyjä iholle. Mutta kiinnostaisi silti kokeilla jotain toista vaihtoehtoa, koska ihoni tykkää kuorivasta vaikutuksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää oli salisyylihappotuotteita ajatellen tosi miellyttävät,johtusko siitäkin et näissä on hyaluronihappoakin :)

   Poista