keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Paras keksintö ehkä sitten tulen!

Heii!Ja otsikko ei edes ollut tarpeaksi dramaattinen kuvaamaan sitä fiilistä jonka koin ensimmäisen kerran tämän kanssa. Kuulun nimittäin niihin jotka rakastavat glitter- ja tekstuurilakkoja. Ainoa miinuspuoli niiden kanssa on vaan se poistaminen - vanulappu silpoutuu tuhanneksi höytyväksi ja kynsille jää silti lakkaa. Ja ei, en käy pelaamaan folion kanssa.

Olen suhtautunut näihin glitterlakkojen "pohjustajiin" aina hieman varauksella. A) Jos pohjalakka olisi helppo kuoria pois kynsiltä, miten se kestäisi esimerkiksi suihkut sun muut irtoamatta? B) Jotta pohjalakka oikeasti kestäisi elämisen, olisiko se sitten yhtään helpompi poistaakaan kuin glitterlakka?Isadoran Peel Off Base* on valkoinen erikeeperiltä haiseva "lakka" joka levittyy kynsille helposti leveällä siveltimellä ja sen annetaan kuivua viitisen minuuttia tai maalaisjärkeä käyttäen siihen asti kunnes pohjustaja muuttuu valkoisesta läpinäkyväksi. Ohjeissa kehoitetaan levittämään pohjustajaa kynnelle kaksi kerrosta mutta itse olen pärjännyt hyvin yhdelläkin, tämä kun ei levity niin ohuina kerroksina muutenkaan.

Aluslakan kuivuttua sen päälle voi rauhassa kerrostaa lakkoja ihan niin kuin muutenkin, ensikokeiluun otin tämän kanssa kaikki mahdolliset glitterhirviöt jotka ovat aivan järjettömiä poistettavia. Viimeiseksi laitoin päällyslakan ja suljin sillä myös kynnen kärjen jotta lakat eivät ala kärjistä lohkeamaan tai nousemaan.

Ensimmäisenä sanoisin että onhan tämä nyt ehdottomasti näppärämpi ns. ei-käyttö-kynsissä (joo kynnethän eivät ole työkalut mutta ovathan ne nyt silti vähän) ja pysyy niissä ehdottomasti paremmin. Parhaiten tämä kestää minulla jopa viikon (!!) nimettömässä ja pikkirillissä jokapäiväisine suihkuineen kaikkineen, jos käytän tätä kaikkiin sormiin alkaa tämä nousta paloina irti nopeiten etusormesta. Mystisintä tässä kuitenkin on se että jos tämä alkaa irrota kynnestä spontaanisti, ei se irtoa isoina paloina vaan pieninä lohkeamina.


Ja loppujen lopuksi kynsilakkojen poisto on juuri niin yksinkertaista kuin sen mainostetaankin olevan - lakkauksen reunaa nostetaan esimerkiksi kynnellä ja lakkaus nostetaan isona palasena irti. En ymmärrä miten tämä voi toimia! :D

Ainoa huolenaiheeni on se että tätä ei varmaankaan voi ohentaa niin kuin normaalia kynsilakkaa ja tämä vaikuttaa paksuuntuvan kuitenkin hieman nopeammin, näinköhän koko pullollisen ehtii käyttää ennen kuin se paksuuntuu hankalaksi käyttää?

Itselleni tämä tulee olemaan yksi niistä tuotteista jota on aina oltava, eihän yksikään glitterin rakastaja voi selvitä ilman tätä! Plussana itselleni tulee aluslakan hinta joka ei ole mitenkään paha. Isadoraa löydät esimerkiksi Sokoksista tai täältä.

Joko te olette oivaltaneet tämän tyyliset tuotteet vai pärjäättekö ihan perustuotteilla?Ihanaa loppupäivää ^_^


P.s: En tiedä bongailitteko facebookista synttärikirjoitteluni mutta olen ajatellut teille hieman arvontaa sen kunniaksi!
*pr-näyte

8 kommenttia:

 1. Minusta tämä ei paksuuntunut pulloon ja sai käytettyä aika loppuun. Pullon suulle tätä saattaa hieman mähmääntyä eli sitä kannattaa putsailla :)

  VastaaPoista
 2. Miulla ei ole toiminut vielä mikään peel off niin kuin pitäisi. Tämä IsaDora kestää ihan normaalisti kynsillä, kuin muukin aluslakka ja poistoaineella pitää poistaa :/ Ei auta kynsinauhaöljyllä boostaaminen, suihkussa käynti tmv.

  Haluaisin, että lähtisi kokonaisina paloina irti eikä ihan pienenä murusena, jolloin on jo sama ottaa poistoaineella.

  Dance Legendin värillinen peel off kuivuu ikuisuuden, toimisi ehkä paremmin lateksin asemesta.

  VastaaPoista
 3. Ai, tätä saa taas vai? Jossain vaiheessa tämä lähti myynnistä ja muistan, kun kynsihörhöt metsästeli viimeisiä pulloja alelaareista kissojen ja koirien kanssa :D

  Itse olen tykästynyt Üntin omaan peel off aluslakkaan, tätä IsaDoraa en ole sitten testannutkaan. Kiva kuitenkin kuulla, että toimii :)

  VastaaPoista
 4. Mitä taikuutta tämä on??? Mulle kanssa ja heti! Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta ihan pakko kokeilla :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sama reaktio oli itellä ja nyt tää onkin lähes joka lakkauksessa mukana! :D

   Poista