torstai 18. tammikuuta 2018

Kosteutta hiuksille kuivana vuodenaikana

Heii!Täällä se on alkanut pakkanen kiristyä joten mikä sen parempi aika puhua kosteuttavista hiustuotteista!

Ensinnäkin, puhutaanko Four Reasonin pakkauksista? Olen naureskellut itsekseni monta kertaa suihkussa näitä lukiessani, suihkureissutkin voivat venyä jos näitä jää tuijottelemaan :D Koskaan aiemmin en ole kiinnittänyt huomiota tarkalleen mitä näissä purkeissa lukee. Toiseksi, pakkaukset ovat suomalaiseen tapaan, käytännöllisiä. Paksummat koostumukset on jätetty suosiolla pois kovemmista pulloista, tästä voisi ottaa mallia moni yritys!


Mutta mitä tulee Ultra Moisture-linjaan, aloitetaan nurinpäin naamiosta!

B5-provitamiinia sisältävä Ultra Moisture Treatment* on lähestulkoon geelimäinen tehokosteuttava hiusnaamiotuote. Ensimmäisen kerran tätä kädelle puristaessani olin hieman epäluuloinen - hiukseni ovat pitkät, hiuslaatuni hieno ja ne ovat kärsineen käsitellyt, miten geelimäinen hoitotuote voisi koskaan toimia? Olen tottunut käyttämään hiusteni kanssa aika täyteläisiä ja jopa öljyisiä tuotteita.

Naamio levittyy hyvin hiuksiin ja  reilun viiden minuutin vaikutusajan jälkeen huuhdellessa hiukset tuntuvat todella liukkaille ja sileille. Siinä vaiheessa kävinkin lukemaan tuubia paremmin, tämähän on rakennepaikkaava tuote! Hiusten kuivuessa ne pysyvät sileämpinä ja selkeästi normaalia jämäkämpinä, tämä antaa yksittäisille hiuksille enemmän voimaa ja vahvuutta. Tästä jäi hiuksiin hassu tunne - aivan kuin ne olisivat paksummat ja soljuvammat, sehän tosin ei ole ollenkaan huono juttu!


Ja nyt voisinkin mainita sarjan ihanasta piirteestä, nimittäin tuoksusta! Muistatteko kun Suomessa vielä myytiin punaista fantaa, Fanta Twistiä? Koko sarja tuoksuu siltä! Olin aivan haltioissani kun tajusin tämän yhteyden ensimmäisen kerran. Tykkään tästä piirteestä Four Reasonissa - laatu on ammattimainen mutta tuoksuilla voi leikitellä.

Herneproteiinia, luonnon betaiinia ja glyserolia sisältävä Ultra Moisture Shampoo* on läpinäkyvää ja söpön haalean sinistä. Kampaamotason shampoot muistuttavat minua aina siitä miksi käytin vuosia vain ja ainoastaan kampaamotuotteita - jo pieni määrä vaahtoaa runsaasti ja huuhtoituu helposti pois. Ultra Moisture Shampoo on puhdistavuudessaan keskitasoa (eihän se halua riipiä hiuksia kuiviksi) ja se jättääkin hiukset jo valmiiksi sileämmiksi. Kuiva päänahkanikaan ei ole ollut tästä moksiskaan. Sanoisin shampoota ystävälliseksi pidemmille hiuksille, tämän kanssa ei tarvitse välttämättä niin voimakkaasti hoitavia muita tuotteita.

Ultra Moisture Conditioner* sisältää myös luonnon betaiinia sekä tällä kertaa sheavoita pehmentämään ja kosteuttamaan hiuksia. Koostumus on ohuehkoa ja haalean sinertävää, tämä kuuluu niihin tuotteisiin jotka levitettäessä ikään kuin häviää hiuksiin! Huuhdellessa kuitenkin huomaa tämänkin hoitoaineen tehon, hiukset tuntuvat liukkailta mutta pehmeiltä. Kuivuessaan hiukset ovat todella kiiltävät ja kauniin sileät, ilman kuivia latvojani tuskin laittaisin edes öljyä hiuksiin pesun jälkeen. Tätä muuten kokeili eräs karibialaisen hiuslaadun omaava koekaniini - hoitoaine sai hiukset kauniin kiiltäviksi, kiharat loivemmiksi ja erotelluimmiksi.


Minusta on aina ihanaa kokeilla suomalaisia tuotteita, tämäkin sarja on yllättänyt niin positiivisesti! Mieleeni olivat koostumukset, tuoksut, edulliset hinnat ja suomalaiseen tapaan pidetyt lupaukset - tosin olihan pakkauksetkin kivaa suihkuviihdettä ;)
Meidän kaikkien pitäisi tukea suomalaisia merkkejä enemmän, se tosin on niin helppo unohtaa tuolla verkkokauppojen viidakossa joita on loputtomasti.

Four Reasonin tuotteita löytyy esimerkiksi Sokoksista ja Stockmannilta.
Ihanaa aamua ^_^


*pr-näyte

12 kommenttia:

 1. Four Reasonsilla on monia hyviä tuotteita. Itselle tutuimmat on hopeashampoo ja tummien hiusten tuotteet. Kotimaisuus on iso plussa, sekä hauskasti ideoidut pakkaukset:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän merkin värinhoitotuotteet ei olekaan mulle tuttuja! Yleisesti ottaen merkkinä tää on kyllä hauska ^_^

   Poista
 2. Totta, pitäisi suosia enemmän suomalaista! Itse ihastuin hetki sitten Dermosilin kosteuttavaan shampooseen ja hoitsikkaan. Ovat uutuustuotteita ja lehden välissä tuli näytteet. Niissä oli pirtsakka, energinen tuoksu ja yhden kerran perusteella tuntuivat toimivilta kamppeilta. :) Dermosilhan on suomalainen, mutta käsittääkseni osa tuotteista tehdään muualla Euroopassa.

  Four Reasons on minulle tuttu ainakin hopeashampoosta, hopeasuihkeesta ja lämpösuojasta. Ja onpa joku minikokoinen hiuslakkakin tainnut tulla käytettyä! Pihinä ihmisenä en tahdo raskia ostaa kampaamotuotteita, mutta onneksi Four Reasons ei kalleimmasta päästä ole!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytin yhteen aikaan tosi paljon Dermosilia,niillä on aina ollut hinta-laatu-suhde kohdallaan! Niin,näistäkin "kallein" taitaa olla tuo hiusnaamio joka on jotain 13e :)

   Poista
 3. Rakennepaikkaava geelimäinen naamio kuulostaa hyvältä, enkä tiennyt sellaista olevankaan valikoimissa. Tosi kiinnostavan oloinen tuote :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osannut itsekään jotenkin yhdistää rakennepaikkaavuutta kosteuttavaan sarjaan :)

   Poista
 4. Ultra Moisture Treatment on ehkä parasta mitä minä ja mun hiukseni tietää<3 Tykkään muutenkin tosi paljon Four Reasonsin tuotteista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin muistelemaan et säkös se olitkin joka tähän oli ihastunu ^_^

   Poista
 5. Oon käyttänyt Four Reasonilta vain hopeashampoota ja hiuslakkaa, mutta moni on kehunut näitä kosteuttavia tuotteita :) Pitäis ehdottomasti joskus kokeilla!

  VastaaPoista
 6. Aion ehdottomasti jossain kohtaa kokeilla tuota hiusnaamiota, vaikka merkin hoitosuihkeen kosteutusteho ei ollutkaan riittävä omalle hiuslaadulleni :)

  VastaaPoista