sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Dear Santa '17

Heii!


Olen aikaisempinakin vuosina tehnyt Dear Santa-postauksen joten ajattelin näpytellä sen nytkin. Huomasin tosin alkaessani tätä kirjoittemaan että listani on hyvin lyhyt tänä vuonna - en tiedä onko kyse ajatustavan muutoksesta vai vain tyytyväisyydestä siihen mitä minulla jo on.


Ensimmäisenä listallani kuitenkin on jo niin paljon mainetta niittänyt Modern Renaissance. Tämä on Anastasialta ainoa paletti jota ihastelin jo alunperinkin, tuntuu että muuten olen lämmennyt näille aika vähän. En ole koskaan kokeillut merkin kulmatuotteitakaan!

Kuva: anastasiabeverlyhills.com

Toisena haaveilenkin jo jostain aivan erilaisesta eli Thierry Muglerin Alien Oud Majestueuxista. Muglerin tuoksut kuuluvat niihin joista ei joko tykkää yhtään tai jotka iskevät lujaa. Vuosittain merkiltä tulee uusia versioita vanhoista tuoksuista tai vain vanhoja tuoksuja erilaisissa pulloissa mutta Alienin Oud-variaatio sai minutkin jo kiinnostumaan!

Valitettavasti Muglerin saatavuus ei ole paras mahdollinen, en tiedä onko sitä Suomessa yhdessäkään kivijalkakaupassa.

Kuva:fragrantica.com

Tottakai näiden kahden lisäksi minua kiinnostaa monikin tuote mutta ne ovat ehkä edullisempia tai hankalammin saatavissa. ColourPopille esimerkiksi on tullut ihania tuotteita tämän vuoden puolella ja Stilan kuohuntaa aiheuttavat nestemäiset luomivärit ovatkin jo vähän työn takana. The Ordinaryllekin on ehdottomasti vielä tehtävä tilaus mutta niitä on jo vähän hankalampi pyytää joulupukilta - tuotteissa voi helpommin mennä sekaisin ja perehtymättömälle nimet eivät välttämättä sano mitään.

Loppujen lopuksi kuitenkin olen kaikista onnellisin rakkaimpien, en tavaran, keskellä <3Mitä te olette pyytäneet joulupukilta?


Ihanaa päivää <310 kommenttia:

 1. Mun joulutoivekollaasista tulisi aika hauska, siinä olisi muun muassa leivänpaahdin, desimitta ja sellainen patterien latausjutska xD No joo, kyllä kosmetoiveitakin toki on, mutta kyl nää käytännölliset nyt vie voiton :D ps. Modern Renaissance on kultaa<3

  VastaaPoista
 2. En ole oikeastaan toivonut mitään kosmetiikkaa lahjaksi, paitsi The Body Shopin kausituotteita :) Tuo Modern Renaissance on kyllä ollut itselläkin ostoslistalla jo pidemmän aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. The Body Shopilla on niin ihania tuotteita muutenkin! Hitto kun en kerennyt mukaan niihin kurpitsatuotteisiin :|

   Poista
 3. Dear Santa sais tuoda mulle lahjakortin kauneushoitolaan;) Siihen olisin erittäin tyytyväinen<3

  VastaaPoista
 4. Modern Renaissance on ihana<3 Ja vitsit miten upeita meikkejä sä sillä loihtisit! Mä toivon Sarin tavoin lahjakorttia kauneushoitolaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauneushoitoloihin ei jotenkin ymmärrä panostaa itse joten nuohan olis aivan ykkösiä♡

   Poista
 5. Modern renaissance on kyllä ihana paletti, toivottavasti pukki muistaa tuoda sen sulle :) Ihanaa joulua! <3

  VastaaPoista