tiistai 12. joulukuuta 2017

Ciate Mini Mani Month: Luukut 7-12

Heii!


Joulukuu etenee aivan hirveää tahtia ja nyt olisikin vuorossa jo toinen joulukalenteripostaus! Tätä on kyllä edelleen kiva availla - jo laatikoista itsestään on huvia :D

Mutta eiköhän kurkata luukkuihin?


7. Luukku: Beach Please! 5ml kynsilakkaa kuvaa parhaiten ehkä termi hot pink. Tämä on siis todella kirkkaan vaaleanpunainen creme-laadulla. Luin että tämä näyttää jossain valossa kirkkaan punaiselta ja huomaan sen itsekin nyt näistä kuvista.

8. Luukku: Desert Lights 5ml on TODELLA erilainen! Tämä kuuluu niihin lakkoihin jotka näyttävät joka kuvakulmasta erilaiselta. Äkkiä vilkaistuna tämä on laventelinsävyinen mutta hohtaa eri valossa kultaisen, vihertävän ja violetin välillä. Sekaan on myös viskaistu maltillisesti ihan pikkiriikkistä glitteriä!

9. Luukku: The Naked Truth 5ml on kalenterin ensimmäinen nakulakka. Tämä haalean vaaleanpunainen kynsilakka on myös creme-laatuinen.10. Luukku: What The Shell?! 5ml lakkaa kuvataan merkin omalla sivulla rohkean siniseksi mutta itselleni tämä on jotain sinisen ja violetin välimaastossa.

11. Luukku: Cosmic Love 5ml on kirkaspohjainen glitterlakka. Kaikki glitterit ovat hopeisia ja pyöreitä glittereitä on monen kokoisia. Mukaan on heitetty myös vähän tähtiä.

12. Luukku: Big Top-glitterit 5g ovat kauniin jouluisessa sävyssä. Ensin en tahtonut erottaa näitä irtiglittereiksi koska nämäkin on pakattu kynsilakkapulloon :D


Suurimpana yllätyksenä tähän mennessä minulle on tullut miten monipuolinen Ciate on! Samalla ihmettelen miten vähän tätä merkkiä näkyy blogeissa.. O.o No, kohta pääsen itse kirjoittelemaan näistä!


Ihanaa loppuiltaa ^_^
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti