maanantai 13. marraskuuta 2017

Kapeakärkisten kulmakynien taisto - Maybelline vs. NYX

Huomenta ihanaiset!


Onko muilla tänä aamuna hieman käynnistysvaikeuksia? Täällä on nyt nukuttu surkeasti jo useampi viikko ja ei herranjumala tämä alkaa vaikuttaa jo järjenjuoksuunkin. Nyt kuitenkin höpötellään kahdesta erilaisesta kulmakynästä, en ymmärrä miten tämä postaus on jäänyt roikkumaan!


NYXin Micro Brow Pencilistä on puhuttu paljon, sitä on verrattu Anastasian kulmakyniin ja halusinkin kokeilla millainen tämä nyt sitten on. Nimensäkin mukaisesti kyseessä on todella ohutpäinen kulmakynä jolla on helppo piirtää yksittäisiäkin kulmakarvoja. Koostumus on kuivahkoa joten ymmärrän hyvin miksi ihmiset tästä tykkäävät! Kuivahkosta koostumuksesta huolimatta uloskierrettävä pää ei kuitenkaan katkea helposti ja sitä on helppo häivytellä jälkeenpäin vaikka toisessa päässä olevan kierreharjan kanssa. Sävyjä näissä on käsittääkseni kahdeksan joten voisi kuvitella oman matchin löytyvän helposti.

Kulmahypetykseen hyppäsi mukaan myös Maybelline useilla erilaisilla kulmatuotteilla, myös Maybelline toi markkinoille kapeakärkisen Brow Precise Micro Pencil-kulmakynän. Värisävyjä tässä on vain neljä, ihmettelen joskus merkkien ajatusmaailmaa kulmasävyjen kanssa. Brow Precise-kynän koostumus on perinteisempi Micro Brow Penciliin verrattaessa, koostumus on pehmeämpi ja vahamainen. Koostumuksensa ansiosta tällä on hankalampi piirtää yksittäisiä karvoja, kynänvedoista tulee epätasaisia ja kulmakynä jää helposti ihon pintaan "möykkyisenä". Myös samasta syystä häivyttely on hankalampaa, väri kaljuuntuu helposti iholta. Tämän uloskiertämisen kanssa kannattaa myös olla varovainen ettei liikaa uloskierretty pää ala murenemaan paineen alla.


Kulmakynien eroista on puhuttu paljon koostumuksen puolesta mutta mikä minua ärsyttää eniten on värisävyjen erilaisuus. Ylläolevasta swatchista näkyy ylimpänä Maybellinen tummin Deep Brow ja alempana NYXin Espresso. NYXin Espresso on merkin toiseksi tummin JUURI ENNEN MUSTAA. Tykkäisin NYXin koostumuksesta mutta merkin sävyt eivät vaan osu minulle mitenkään - jopa toiseksi tummin on noin punainen ja vaalea. Maybellinen sävy sopii minulle lähes täydellisesti verrattaessa omiin kulmiini joten olen antanut sille paljon anteeksi koostumuksessa.Onko teissä muita tummakulmaisia, mihin tuotteisiin luotatte tummuuden ja kylmyyden suhteen?

Ihanaa maanantain alkua <3
 

4 kommenttia:

 1. Kyllä Anastasian Brow Wiz on paras kulmakynä jota olen kokeillut! Anastasian sävyvalikoima on jotenkin todella hyvä, oma sävy on Chocolate, joka ei kovin suklainen ole nimestä huolimatta vaan sopii hyvin näin keskiruskeat hiukset omaavalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö oon itekin miettinyt sitä et josko nyt alkas kuitenkin pikkuhiljaa alistua Anastasian suuntaan :D

   Poista
 2. Mulla on ollut nämä molemmat kynät käytössä ja kummassakin on omat hyvät puolensa. Maybellinen valtti on helppo saatavuus ja lähes puolet halvempi hinta kuin Nyxillä ja Nyxin kynä taas kestää ehkä tuplasti tai jopa triplasti kauemmin käytössä. :)

  VastaaPoista