maanantai 25. syyskuuta 2017

Yöhuulivoiteiden ykkönen - Nuxe Reve De Miel

Heii!


Joko tämä kulttimainetta nauttiva huulivoide on teille tuttu?


Itse en yleensä suosi purkeissa olevia huulivoiteita mutta uteliaisuus tämän suhteen voitti - vuosien varrella olen lukenut useita ylistyksiä tästä ja kertomuksia siitä miten tämä on jäänyt ihmisillä vakkarikäyttöön toimivuutensa takia.


Reve De Miel* on pakattu kauniiseen mattapintaiseen lasipurkkiin kierrokorkin alle. Huulivoide on jämäkkää, purkissa liikahtamatonta. Itse olen napannut tätä pitkän kynnen kärkeen ja levittänyt huulille loppuun sormin. Koostumus tuntuu paksulta levitettäessä eikä tämä sula kovinkaan paljon liukkaammaksi - tuntuma on vahamaisen runsas ja nahkea. Tuoksu tässä on makean sitruksinen, merkki kuvaa sitä itse greipintuoksuksi mutta itselleni tämä tuoksuu huomattavasti makeampana.

INCI-lista selittääkin hyvin tuotteen koostumusta. Ensimmäisenä listassa on mehiläisvaha ja heti sen perässä sheavoi. Listasta löytyy myös runsaasti muitakin pehmentäviä, korjaavia ja kosteuttavia ainesosia - muun muassa manteliöjy ja hunaja.


Aamulla minulle selvisikin tämän tuotteen taika. Huuleni olivat edelleenkin huulivoiteen kuorruttamat ja nahkeat, tämä ei siis kulu pois edes yön aikana! Aamun mittaan lopun voiteen poiskuluttua huulet tuntuivat todella joustavilta eikä minkäänlaisista riekaleista tai edes pintakuivuudesta ollut tietotakaan.

Tottakai itselleni plussaa on myös tuotteen ulkokuori - Nuxella pakkaukset ovat kauniin yksinkertaisia ja tämänkin lasipurkki mattapintaisuuksineen on todella kaunis yksityiskohta. Tätä säilyttää ja katselee ihan mielellään yöpöydällä.


Olen jo kauan etsinyt itselleni laadukasta huulivoidetta yöksi - en käytä huulirasvoja tai voiteita ollenkaan yötä lukuunottamatta joten haluan yötuotteeni olevan voimakkaasti kosteuttava ja kestävä. Vaadin omalta yötuotteeltani sitä ettei minun enää tarvitse hoitaa huulia pitkin päivää tai edes esivalmistella mattapunia varten. Nyt löysinkin todella tehokkaan ja toimivan version, tästä en enää itsekään luovu!

Bangerheadilla huulivoiteen hinta on alle 15 euroa joka ei ole ollenkaan paha ottaen huomioon miten riittoisa tuote on kyseessä. Tottakai kannattaa myös kyttäilla verkkosivun tarjouksia, niitä on kuitenkin tiheään tahtiin ;)


Mikä on teille aivan Must Have-tuote huulituotteista?


Ihanaa viikonalkua<3*pr-näyte

10 kommenttia:

 1. Tästä en oo aiemmin kuullutkaan! Tilasin just itelleni aasialaisen yöhuulivoiteen :)

  VastaaPoista
 2. Hurraw!-huulivoiteita mulla kuluu tasaiseen tahtiin, olisinko 8 tai 9 jo niitä kuluttanut :D Tällä hetkellä suosikki on myös Signe Seebidin purkkihuulivoide. Tykkään ylipäätään enemmän öljymäisemmistä kuin vahamaisemmista huulivoiteista :) Huulirasva-addiktina mua ei edes haittaa lisäillä huulivoidetta usein, siinä on päin vastoin jotain niin tyydyttävää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniiii sulla onki sit ihan selkee suosikki! :D Jos käytän jostain syystä päivällä ni tykkään iteki liukkaammista. Niin ja muistan hyvin selkeesti iteki miten koukuttavaa rasvan lisäily voi olla :D

   Poista
 3. Elizabeth Eight Hour Cream siitä en varmasti luovu koskaan, mutta tää Nuxe on myös ihan kiva. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on kyllä hyvät tehot! Tuoksun kans en vaan oi vieläkää päässy sinuiks :D

   Poista
 4. Kyseinen huulirasva on ollut itsellä käytössä jo jonkin aikaa :) Varsinkin näin syksyllä, kun iho alkaa vähän kuivaa, tykkään käyttää tätä huulirasvaa öisin tuomaan lisäkosteutta huulille. Päivisin ei sitä kovinkaan käytä, koska se on niin paksua ja koska se on tuollaisessa purkissa. Jos tämän huulirasvan saisi tuubiin, niin käyttäisin varmasti paljon enemmänkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En varmaan itekään osais tätä päiväsaikaan käyttää,on tää sen verran tuhtia! :D Purkkimuoto on kyllä "hankala",sitä ei oikeen viiti kantaa mukanakaan.

   Poista
 5. Voi että tämä on kiinnostanut kyllä jo pidemmän aikaa, olen vain sellainen huulivoiteiden hamstraaja ettei olisi tarvetta yhdellekkään uudelle :) Nyt suosikkini on Balmin voide kätevän muotoilunsa vuoksi.

  https://iidanni.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulivoiteita on niin helppo hamstrata mut hitto kun ne ei kulukaan nopeesti et pääsis seuraavaan käsiks! :D

   Poista